Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky jestli ti chyby treba ph metr, kvalitni substrat atd.. tak si to taky porid. i kdyz mozna to na prvni mikro pod usporkama neni potreba, ale vis aby se kyti meli. myslim ze by se toho naslo hodne co ti chybi
tjn no substrat je zatim neco matky :P ae budu kupovat rizky a ty pudou urcite do Plagron Royality Mix No Ph metr na to asi ted prachy nesezenu no :/...Co sem koukal tak sou docela drahy...
Jak se tesim no uplne nejvic :P..Chci svim kytickam jen to nejlepci No klici mi seminka noname ty sou ae jen tak bokem.. Jinak uz mam obednany rizky na ty se tesim moc .
Původní příspěvek od Missheling Jak se tesim no uplne nejvic :P..Chci svim kytickam jen to nejlepci No klici mi seminka noname ty sou ae jen tak bokem.. Jinak uz mam obednany rizky na ty se tesim moc .
v prvom rade sa zamysli potom spust novy thread a hlavne si uz konecne vsetci zapametajte ze na pestovanie dobrej travky musite mat kusok iny pristup "ako spravim skrinu za 500kc a budem s nej mat 500g a nemusim sa o to ani starat a jebem na to...." je mi zle ze sa tieto pripady mnozia.... (mod alert)
to ZivyKvet:
hele ono je to tak, ze kdyz si mladej kluk (holka) poridi skrin, tak vidi jen ty velky palky co tam bude mit a jak se strasne zmasti a nejlepe hned ted, ale casem ti inteligentnejsi jedinci zjisti, ze je to pestovani vlastne desne bavi a zacnou to mit jako konicka a pak do toho uz ty penize budou davat a uz se na to bude dat koukat
Hele ja nejsem takovej jak pises ja nepotrebuju travu pestovat ze bych nemel G(este mame plnou krabici od lidku a ze to zmastuje fakt luxusne). proste sem to zkusil a chtel bych se v tom zlepcit a docela me to bavi a jako davam do toho secky prachy co mam
Klid ja nerikam, ze je to tvuj pripad, jen sem to tu tak vseobecne okomentoval, vice ci mene kazdej zacne pestit kdytky z duvodu hesla nezasadis, zaplatis!!, jen ne vsichni si k tem kytkam vytvori takovej vztah a taky nepochopi, ze to vsechno delaj pro sebe a ze kdyz na to budou hazet bobek, tak pak logicky utrou.
Takze delame to s laskou a s rozumem
No uz len nafotim a mozem to sem dat sem rad ze to nekoho zajima no zatim tam mam jenom 60W usporku a svitim na naky noname jen tak pro odskouseni a nemam este folii ae jinak good neco uz tam roste zejtra dostanu 1000 takze koupim neco silnejsi a koupim rizky ktere uz mam domluvene a pude to a uz se moc tesim uz i tyhle no name me tesi jak rostou ze dne na den ae dost se to vytahlo a jak se se ptal tak sem zvolil 200 nebo 125W s red spektrem kvuli prostoru rizky budou na 18/6 jenom tejden to se mi neoplati kupovat i BLUE spektrum
vcera sem dostal prachy dneska to du koupit delam na tom odrana bude to fakt luxus :P uz se tesim zejtra uz udelam novy topic a hodim tam fota ze stavby jinak nesehnal sem folii takze sem natrel na bilo uvidis zejtra