Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Setup: Změna odtahového větráku z 67m/3 na 234m/3 sunon,ale tak o 20% jsem ho stáhnul.je to hučák.... světlo vyměněno za Lumatek 250W teď je tam MH od Philipsu a na květ je tu 250W GIB Flowers spectrum...nainstaloval jsem druhou pumpu co má zaúkol cirkulaci roztoku v zásobníku a přidal 2X 10cm dlouhý vzduchovací kameny a vduchovací motorek 2X5l za hodinu.Koupil jsem i topítko,ale zbytečně.
voda den 25-26 , noc 23. Box -Den 29 a v noci 23,vlhkost drži na 50..
Tak jsem udělal 1. proplach pouze destilka a enzymy a po 24hodinách jsem dolil další nářez hnojek . EC držim na 0,8 a kytky jedou jako z vody Jen malinkej problém u stonků v rw, nejdřív jsem myslel že je to jen zasolený,ale přijde mi to spíš jak houba,nebo plíseň ,má to bílou místy nahnědlou barvu,takovej divnej sráč prostě....vždy na to loupnu čistej 3% peroxid a na nějakej čas to vyšumí,ale po týdnu je to zpět, nevíte někdo co stím? Pokusim se hodit nějaké fotky,snad do konce týdne zbude čas.....
o 9 dnů později: je znát každej den,kořeny valej až do zásobníku a jsou krásně bílé.mno je znát trocha barva z hnojek udělal jsem pár fotek kořenů a celýho systému,jen ta jedna malá kytka mě pořád štve,je to děsná brzda,ale snad to dožene,nasazeno pletivo a zbývá už jen pár cm do proplétání. Staří kytek 31dnů od naklíčení semen,takže ještě minimálně 14 porostou...roztok, destilka plus AHčka +peroxid vodíku,hooodně peroxidu vodíku ec 0,8 stabilní, jen klesá hladina,příští týden skusíme 0,9-1,0 myslim si že podle barvy ještě snesou a kořeny maj na to dost bohatý aby žraly,voda mizí tak 5L za 3dny. Vlkost kolem 50 a teplota 27-29. viz fotky, jen nevím co je pořád ten kekel u těch stonků????