Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
že je to obyč sodík na květ víceméně...že to nemá obě spektra pokud se nemýlím...že je více vhodná na květ.Ale i rust se pod tím samozřejmě dá/ale nemá modrý spektrum/...tak asi tak
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Takze uz jsem zjistil proc to nejede. Mej jsem v kazdym kvetinaci dole uplny blato. Nasalo to z tech odkapavacu. :-(
Takze vsechny presazeny a do spodu dana sucha hlina.
Ted nebudu zalejvat enjakou dobu. Rozhodne byly prelity chuderky moje :-)
ja sem je prelejval ze zacatku. kdyz je mas maly tak muzes zalejvat klidne jednou za 4 - 5 dni. musis samozdrejmne zkontrolovat jak je na tom hlina. uz to tu nekde bylo psany ze mas strcit prst tak 3 cm do hliny pokud je sucho zalej. pokud je vlchka nezalejvej.... jak sem je prelejval tak nejdriv byly v pohode a pak zacly smrdet plisni. nastesti sem to podchytil vcas diky upozorneni jednoho clena....
vcera jsem udelal toto hadherne rukodilo.
Zajima me zda mam s ohlednutim na velikost ok ve scrogu znovu zastrihnout. Zatim jsem zastrihaval jen jednou...
Tak jsem dnes 15 den rustu zpatril svilusky v prvnim stadiu. Poradne jsem to postrikal biolem a zitra asi zase. Nechapu z ceho se ty mrchy berou. jedinna moznost je uz fakt ta hlina od plagronu. :-(