Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak bohuzel guano taky kupovat nebudu.
ale ted pojedu jeste jednou tu samou genetiku,takze jim dam vetsi kvetinac aspon 2x tolik a uvidime co to udela. fakt ti dekuju. tenhle tread se mi libi
2 : Makovice
Jo do katalogu ses mohl kouknout ale kdyz uz se ptas tak ano.
treba nirvana prodava short rider fem za celkem slusnou cenu. jedu je prvni kolo a sou to vsechny zensky.
Díky Medvědě za tento thread (K+). škoda jen že jsem si ho nepřečetl dřív Jedu Big Bud XXL a už je mám v malejch květináčích. No nic, mám ještě dvě sémě tak se polepším.
"Dobrá nálada nic nevyřeši, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí uchovat" J. Werich
Nechtěl by to tady nějakej MOD promazat? Místo tipů a triků pro autoflower kytky se tu řeší základní pěstitelské informace, které si najde každý ve FAQu a přijde mi to docela škoda.
Objednal jsem si od Dutch Passionu 5 feminizovaných seeds Auto Blueberry,máte někdo zkušenosti s tímto strainem?klíčení proběhlo a vyklíčilo 5 z 5ti,takže maximální spokojenost.Hodlám každou rostlinku dát do 6ti litrového květináče se zeminou All-Mix od Bio Bizzu a hnojit na růst Fish Mixem a na květ Bio Bloomem a TopMaxem od Bio Bizzu + flushing vodou 14dní,nechci zaštípávát a nebudu odtrhávat listy,půjdou na slunné místo kde svítí od 9:00-20:00 hodin.Dle výrobce by měla začít kvést 25 den po naklíčení semen,a sklízet se po 10 týdnech od začátku růstu,mno uvidíme,pomoc bych uvítal,je to moje první samokvetoucí+feminizovaná odrůda dohromady.....
Řekněme, že když neco něco pokazíš tak bude výsledek mizerný. S tím hnojením bych to nepřeháněl. Hlínu máš kvalitní a kytka roste měsíc a měsíc kvete, takže opravdu přihnojit jen minimálně. A jinak ti neporadim. Já měl jen jendoho LW, ale nešel bych do fem. Když už, tak aby z toho byla semena na další rok za tuhle cenu...