Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 macho:
Jak myslis. treba jsi znalejsi a usetris. Ja nejsem biolog, abych ti popsal, co a jak to dela, ale dokazu si spocitat, že to tak drahý není. Možná ze začátku, když musíš koupit všechno naráz, ale takhle utratím za rok za hnojky a postřiky tak 3000 dohromay a to mi nepride tak moc. Znova ale opakuju, ze můžeš mít pravdu i ty a všechny postřiky jsou marný.
Navíc si myslim, že třeba i postřik obyčejnou vodou je pro holky dobrej, protože je zatěžkává a s větrákem je připravje na budoucí zátěž. Stonky mi od včerejška krásně zesílili.
A ještě k tomu šmikání, žádný listy jsem nestříhal, kromě těch zničených z více než 50% zbavil jsem se větviček, které neměli potenciál a nechtěl jsem, aby do nich byla investována energie, která jde lépe využít jinde. Prikladam foto pro větší názornost
No tak hlavne strikej vsim jinym a ne vodou jaka pak ''zatezkacavi zkouska'' snad mas klipsnak a lampu dostatecne nizko ne? Rikas ze si biolog ,strikat vodu do palic je docela picovina, ale delej jak myslis ... zplesnivi ti to jak me !
2 kokodc:
1) Do palic bych určitě nestříkal nic. Teď jsou holky na růstu. Palice se teď tudíž netvoří (ale to snad víš).
2) Jak jsem psal, biolog nejsem. Příště čti pozorněji.
Edit: jak muzes sakra rict "strikat vodu do palic", když hned v prispevku nad tebou na fotce vidíš, že zatím jen roste.
OK, beru zpet byl jsem nepozornej. Ja myslel ze to mas v planu strikat aj vodou v kvetu, to jsem delal prave ja pri svem prvnim, a strasne sem si na tom vylamal zuby. Tohle je tve prvni kolo ?!
Řezy potřetí ze stejného zdroje. Mám takovou zkušenost, že se pořád vytahujou a vytahujou a vytahujou. I matkář říkal, že to stačí. předtím jsem mu nevěřil, ale dvakrát mi to přerostlo, tak to zkouším podle něj.