Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten substrát co mám předhnojený není...
A co se zálivky týče, kytky sou hodně žíznivé, ale mezi každou zálivkou nechám půdu dostatečně proschnout.
To, co tam vypadá jako uvadající listy, tak mám potvrzené od matkaře, že starší lístky této genetiky toto běžně dělají, že to ničemu nevadí, jen to tak vypadá a po přepnutí na květ budou v pohodě..
Nexius:
máš pravdu,bavili sme se o Ed Rosenthal ale o tom že jsou lístky takový křehký na dotek,jakoby papírový a o tom že mají tendenci se občas stáčet do "ruličky" na růstu.
musím se zastat kolegy Spawna že je to zkutečně přelitý-ale to sme řešili po icq to nedorozumění s delší odstávkou vody a potom pokusem to dohnat si to utopil...WERD
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
prelity, a hlavne su to take kostata sak co cakas pod 2 x 15 usporkami chcelo by to investiciu a priestor!!! a to este nehovorim ze mas dobru genetiku a aj tak su to take chudinky!!..... skus sa este raz zamysliet a kupit ozaj nieco lepsie ako taky setup co mas teraz.... PEACE
Týdenní update
V boxu nastala jediná změna, ofukový větrák byl předělaný na odtah(nahoře, uprostřed, tím docela spadla teplota). Odtah momentálně nemám, ale jak odtahový větrák vycucává vzduch z boxu, tak to s lístky docela pohupuje. Každopádně mám doma větráky z číny(kus stál dolar, tak je taky nějak využiju).
Minulý týden sem je docela dost pozaštipoval, FIMka vycházejí, tak se kytky v průběhu týdne docela slušně rozjely.
Miniupdate
Děvčata se pořádně rozjíždějí a jde to cítit(přes zavřené dveře od bedny, dveře od místnosti, kde jsou)..to bude ještě sranda na květu .
...tak jsem zhotovil pacháč. Skládá se ze dvou částí, květináče 14x14
plastové nádoby, ve které je 300g aktivního uhlí, která je umístěná uvnitř květináče.Celé je to umístěné na větráku, pěkně to doléhá.
Test se zapálenou cigaretou prodělal na jedničku, žádný smrad, nic, spokojenost )) Foto1
Celek v bedně
(pro srovnání s fotkou v příspěvku 24)
Update
Zdravím groweři,
po týdnu přináším update mé bushe . Kytky mají před sebou pravděpodobně poslední týden na růstu, dnes jsem provedl poslední fim zaštípnutí, pohnojil lehkou dávkou bcuzzu leave a pomalu začnu přepínat. Co myslíte, kolik jim ještě dát?(teď dosahují cca 1/3 výšky boxu)
Další otázka - nechat to tak nebo nahodit síťku a jet scrog?
UPDATE
..asi po třech týdnech sem házím fotky mého mikroboxu . Je tam pořádná jungle, týden ještě porostou a pak je přepínám na květ.
Žádné změny neprobíhají, hnojení, zalévání, teplota...všechno při starém, jediné co stojí za zmínku je LST ohýbání, které praktikuju na všech kytkách ve velké míře...jinak by to dělalo šílený bordel .
Foto1
Pohled na všechny kytky
vepředu ed rosenthal
vzadu buddha