Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem tu zpět s novou fotkou kytek. Podle bádání a pátrání sme došli k závěru, že sme dvě větší kytky, na jejich velikost oproti těm menším, sme málo zalejvali a trochu se nám zbrzdily. Každopádně dvě menší je dotáhli a snad už to pojede ať můžem přepnout na květ.
Jestli má někdo zkušenost s tím jak to v kalfasu nebo v podobným objemu ještě poporoste po přepnutí, budu rád když se zmíní.
Ahoj přátelé, mám problém s listy, myslim že to je přelitý, dával jsem 4 litry do spodního kalfasu každé 3 dni a začalo to takhle žloutnout.
Myslíte že to je přelitý? S pozdravem D
cha dalsi ty si podej ruku s Chorosem!!!!
nech to obcas poradne proschnout!!!!
treba as tak ze uvidis ze kytky uvadaji...
cuss Banane Hydrant :-P
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
jo jo. neboj se je zalejt jednou za 4 nebo i 5 dni klidne. Je pro ne dulezity obdobi sucha . jinak ja sem je taky prelejval a vypadaly dost podobne. lepsi nechat poradne vyschnout. strc prst do hliny aspúon 2 - 3 cm a poznas pokud je to tam mokry tak nezalejvej
čus grouvři, dávám menší update ze 7. dne toho méého grouvu. Kytky se vzpamatovali, nový lístky nežloutnou ALE... chci se vás zeptat jestli nevíte čím je to, že nový lístky jsou dost úzký, oproti předchozím docela "indicovejm"
Přikládám foto ze dneška..
(těch 50G možná bude )
Už 7. den znatelně začali kvést ale z fota to nešlo vidět tak teď dodávám z 11. dne a to už nikdo nezapře.
Ještě se chci zmínit o tzv. "růstu po přepnutí na 12-ti hod periodu", spousta lidí tu píše, že kytky poporostou o 25, 30 dokonce až 50% své velikosti, u mě tomu tak bohužel nebylo, počítal sem že přepnu a poporostou k vršku pletiva ale kytky mi kvetou a nedosáhli ani z daleka. Vyrostli tak max. o 5-10 cm.
oni este porastu, minimalne tie palicky, ktore sa budu nasledujuce dni natahovat, predlzovat a zvacsovat. O tych 10cm sa este zvacsia, takze si to podla mojho nazoru prepol tak akurat.