Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyfoť je, pak budeme všichni mo(u)dřejší! A nějaký info o pěstu by se taky hodilo- watáž, hnojky atd. Pak ti snad někdo poradíme! Takhle se na to nic moc říct nedá, žloutnutí může způsobit víc věcí!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Jen podotknu,že to s tou vlhkostí trocha přeháníte a na nejakej sáček bych se vysral uplne.
x krát sem dával(a videl) prcky hned pod 600 bo 400W(soil,hydro i kokos) bez zvlhčovačky a žádnej problem.Samo lampu na začatku nahoru.
A jak psal hlava-je kurevskej rozdíl řezany z matek pod 200W a 600W...na matky at mají trocha smysl bych pod 400W rozhodne nešel,šestikoule je optimální.
Pokud to ty řezany nezvádnou,tak stojí za hovno,je to jednoduchy...
A jak to máš s tou folií, to je neprodyšně obalené, bez přívodu vzduchu ke kořenům? Ty prohnuté listy by měly znamenat, že ti nefungují kořeny, to může být kořenová plíseň nebo i hniloba. Pokud ti ke kořenům nejde dost vzduchu, tak to by mohla být příčina problémů.
citace:
Původní příspěvek od splinter.1 Je na to nějakej postřik nebo nějaká záchrana?Teplota je kolem 25 a v noci kolem 18
Folie tam sice je,ale po bokách stolu je dost velký průduch s přístupem vzduchu.Už takhle jedu druhé kolo a první bylo naprosto v pořádku.Ještě taky mají listy zelenožlutou barvu.Ne sice všechny,ale dost jich tak je.Tak co s těma kořenama?Mám to nějak přesadit nebo prolít často vodou?
splinter.1:ja osobne tam vidim nedostatek vapniku,horciku,zinku a ja nevim ceho jeste:-).co zkusit prihnojit?davas presnej pomer?a kolik a jak casto hnojis?
Dávám jim to co mají mít...kontrola každý den a pokud se to nějak liší od toho co mají mít tak to hned napravím...je tam cítit jako by hniloba..vlhkost je na 60% a EC na 1.8