Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Světlo jsem sestavil jak má být, trubice jsou nové, startéry fungujou, ale nic nesvítí Dotaz je prostý - proč to nesvítí?
Na té tlumivce jsou čtyři zdiřky na kablik - dvě a dvě u sebe jak je vidět na obrazku, nad jednim párem je napráno 2/250 a na druhé 0,5-1°, nemá se to přehodit?
Původní příspěvek od Qwertys Světlo jsem sestavil jak má být, trubice jsou nové, startéry fungujou, ale nic nesvítí Dotaz je prostý - proč to nesvítí?
Na té tlumivce jsou čtyři zdiřky na kablik - dvě a dvě u sebe jak je vidět na obrazku, nad jednim párem je napráno 2/250 a na druhé 0,5-1°, nemá se to přehodit?
Pozor:Jestli to zapojis spatne muze ti to zkratovat , nebo muzes vyhodit pojistky .Mne jse stalo to same .
to co je v modrem kolečku ma nad tim napis 2/250 a to zelene ma 0,5-1°
- takhle to bylo původně nastavený na 36W trubice fakt to zkusit předělat?
ať to nezkratnu, on ten kablik ani vyndat nejde, musím to šmiknout
- myslel jsem že je jedno jestli tam je jedna trubice 36W nebo dvě 18W
vazeni, do zadny z takovych tlumivek nepatri zemnici drat! ten se pripojuje k samotnemu telesu, nekde tam byva sroubek.
zkus prekontrolovat jesti mas spravne startery, dobre zastrcene trubice do objimek apod.. to schema je spravne, to samy co jsem posilal mas napsany i na ty tlumivce
jinak tyhle tlumivky zadny sroubky nemaji, kabel se tam normalne nasune a diky kousku plechu polozeneho protismerne tam drzi..vytahnout se to da jak pise Hanizek
a ze jsi delal s elektrinou znamena co? mas na to skolu nebo jsi jen menil zarovku nekde? to ze parkrat nekde neco zapojis neznamena, ze elektrine budes automaticky rozumet.. pokud ses ale elektrotechnik nebo neco podobnyho tak sry, v tom pripade ale nechapu kde je problem
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so