Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten SSH kvalita!! palicky jsou blize k sobe, oproti kali ma vetsi i plnejsi palicky...... vypadaji cilejsi. proste SSH zatim vede, uz vim proc si tenhle model kazdy chvali. kdo vi jak si to kali necha libit doufam ze nenecha a zacne poradne valit!
<----------SSH,vali se tam tak tri, asi nejhezci ze vsech
<----------tak tohle je ten celkem velky list
<---------- tady makro, jak jde videt je pekne oroseny, cely i na rapiku(toto se stalo pres jednu noc a pul dne po aplikaci GS
jak jsem rikal, skusim test s a bez GS pri pristim zaliti vyberu 4 kandidatky ktere budou vybrany z takoveho prumeru s velikosti palic, velikosti kytky a celkovemu dojmu
Nezdaji se vam ty palicky na cca myslim ze mam kolem 30dne male? Jasny mam jeste hodne casu. Ale jak jsem se dival na ostatni. Doufam ze mi tam nikde neprosvita. Ikdyz k tomu by se mel spise vyjadrit matkar.....
Zdar,pověsim ti sem svý SSH v 19 dni květu,abys měl srovnání,ohledně tý velikosti..je to jen na grow a teď bloom + začínám lehce dopovat pekáčkem.pak to smáznu..dyž to stihnu,tak ještě večer
Zdar,tak smazáno..Asi mě klame ten tvuj,mno..,tak trochu rentgenovej snímek..
V každym případě SSH je mě hodně sympatická genetika,moc pěkný kytky to sou..Mě nakvet po tejdnu a hlavní větve se dost brzy začly pěkně osypávat,vypadá to,že se kvítky pěkně spojí v kompaktní palice,patra mám o něco blíž sobě,než ty,aspoň podle fotos,ale ty můžou krapet klamat