Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak řizků jsem si nařízkoval rovnejch101 (vybral jsem ty nej. takže asi 80) řízkovnice narvaná k prask...,ale pozor foto navazuje k přispěvku č.16 takže přimo neodpovídá k prvnímu threadru. ale bylo to podobný
Takže já jsem to viděl na vlastní oči od miminek, Hrozbert si váhu určitě kalibrovat nemusí! Nikoho nemusí přesvědčovat, že kecá, on tu má skutečně jenom čistou pravdu! A co se týče kvality, tak je velmi vysoká! Dva, tři prdy a jste na kaši! Vyzkoušeno!
po pravdě netuším jak by měl origoš chutnat ale mě chutná moooc ,jeden názor zazněl ,že tak nějako po jabkách, -najezd takovej postupne pozvolnej až po chvílce velice příjemnej dlouho trvající energetickej stav.Prostě paráda!
- Zatím ale marně čekám na balíček semen ze Soft Sekrets- no je to už mesíc a půl co jsem se pochlubil, neposlali ani email a já vůl jim poslal adresu!!!
Původní příspěvek od Hrozbert - Zatím ale marně čekám na balíček semen ze Soft Sekrets- no je to už mesíc a půl co jsem se pochlubil, neposlali ani email a já vůl jim poslal adresu!!!
do soft secrets jsem posilal fotky 2 krat.dosud neprislo vubec nic.jsou to sraci zbabeli :-)
-16dní po přepnutí 12/12 -na rúst 24dní19/5 jěště o týden mín než první grow a je to znát! předtim se to víc zahustilo a mohl jsem ty větve nacpat do volnejch míst ,teďka jsem to nechal spíš na pospas osudu. No je toho míň!
No teplota je už otimální díky dvoum topnym kabelum(2x80W)+teplomet po hodině patnáct min(co se tědka oteplilo tak po dvou hodinách15min) A vlkost se udržuje sama mezi70-84%(hold sklep)při rústu je to fajn ,ale při květu by to mohl být problem s plísní -neriskoval jsem a postřik BAD ROT STOP to jistil. - vychytávka s fénem je můj zhulenej nápad ,funguje samozřejmě současně s odtahem.