Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V neděli byly sklizeny : 2x Himalaya Gold, 1x Ak-47, 1x Mandala, 1x Speed Queen.
Dnes také přišla zásilka ze Španělska : Mandala 1, Original Afghani od Seedsman. Dodání za 10 dní od poslání platby.
Po sklizni předchozích rostlin byla pěstírna opět naplněna. Tentokrát to jsou genetiky:2x Sweet tooth 3, 2x Apollo 11, 2x G13/Skunk. Sice typově opět rozdílné, ale výška se bez vetších problémů zvládne.
Také byla provedena menší úprava vybavení při které jsem spojil vlastnosti Cool tube a stínidla Waveflector.
V matkárně momentálně vegetují společně s matkami i již vyselektovaní kříženci Mandala1xSuperSkunk v počtu 2. Nejeví žádné známky deformací listů či jakéhokoliv růstu. Nyní zjišťuji pohlaví obou semenáčků.
Ze semen od Mandala seeds mi vzešli mizi ostatními i 2 semenáčci se 3 děložními lístky. Nevím čím by to mohlo být zapříčiněno, možná známka triploidie, možná obyčejná mutace. Tito vypadají zdravě bez dalších jiných deformací, pokud se to dá vůbec nazývat deformací, a tak se je pokusim zachovat a uvidím jaké budou mít vlastnosti - vyšší výnosy, vzrůst či jiné.
Rostliny vytvářejí pěknou a silnou nástavbu květů, vypadají zdravě a nevykazují žádné známky deficitu živin. I přes pestrou skladbu genetik se mi podařilo udržet rostliny ve stejné výšce, takže výnos nebude negativně ovlivněn různým prosvětlením pater jednotlivých rostlin.
Průměrná denní teplota: 24°C
Průměrná noční teplota: 18°C
Vzdušná vlhkost: 40%