Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok už jsem to tady taky našel hned to vyskoušim a uvidim.A teda budu doufat,protože zkoušim fakt všechno a nic.Všechno dodržuju 2 deně kontroluju a už fakt rostu asi nemam vlohy :-) musim udělat taky nový mámi mam nějakou špatnou genetiku jedna je sesemínka no name a druhá je sice prej dobrá,ale koupil jsem jí tak nevim jo a ta nonam mi začele kvést ještě navíc,když se to s...... tak se to s........ ale jinak dík cenim si toho šéfik
...no jen se zeptam ,jak dlouho ti to kořeni ? Ty kostky jsou uplne zeleny , co to je ?? takhle zeleny kostky sem mel po 3mesicich ? dik za odpověd Hlava
řezy vypadaj, že maj těsně před smrtí, ale vidim už solidní kořeny,nějaká šance na život tu je, tedy pokud neopadaj všechny listy-což se koukám může stát.
Počítej tak s 2 měsícema na růstu a ani to nemusí bejt výhra.
Být na tvým místě udělám pro sichr další várku řezů. Do 14ti dnů když nebudou problémy, zakoření a můžeš je eventuelně nahradit.
GL
H
Tak 3 tejdny jim je max.Ta zelen to vubec nevim co je, nějaká řasa.Udělám klidně nový řezy,ale dopadnou stejně tohle už asi 4 várka a pokaždý dopadnou stejně.Zkoušim všemožný metody do bubláku,do rockwelu všechno dodržuju ph,vlhkost,teplotu a nic.Podel mě mámi na pytel .Jedna do konce kvete jsem si všumnul a už docela rozkvetla jak hovado a z toho jsem dělal řezy obávám se tím to možná bude