Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravas,,,hnojis podle navodu,,.?...asi nee,,pac musis zalivat vodou s hnojkama o takovym mnozstvi aby ti s kazdyho kvetniku vyteklo aspon minimalne 20 procent odpadu,...nalijes do kvetniku litr,dole by ti melo odkapat 200ml..nejlepsi prolit i nekolikret dene.vtakovim pripade muzes snizit o par procent odpad,.,min,na 15,.,to vylijes pryc......
problem: nechals proschnout,,chyba!! pak zalils,kytky chytly pocit preliti,,,,chyby jim ziviny...ec zvisuj podle navodu a casto prolivej,,(pravidelne),chybu si udelal jen vtom ze mas skoro proschle kokos,,poradne to proli, teplotou zalivky jako maji koreny,,ber na vedomi,ze sis vybral hydroponi medium,,tudis co ti vytece s kvetniku dole,.,musis vylit pryc jakoby od neho,,nemuzes ho nechat stat v tom odpadu(naplnene misce)
mej se,,,at roste!
tovotoh: to byly rizky predevcirem zasazene a udelaly tohle pred zasazenim jsem prolil hlinu zasadil a zalil znova bez hnojiv a udelali tohle dnes sem jim dal Plagron Cocos A-B 0.8ml na litr a uvidime co udeleji snad to nebyla dalsi chyba
no byla,,a jeste vetsi,,,,ty nemas hlinu,,,mas kokos,,,neobsahuje ani ani spetku zivyny,,,proc si jim dal jen cistou vodu,,,pokud maj rezi korinky,,vali se uz v kokosu z hnojkama,,,proli to co nejdrive hnojkama podle navodu,a docela dost,,,kokos se ma pri prvnim pouziti prolit hnojkama o takovim mn0oztvi jako mame media,,,,
tak vcera vecer se dovezl Phyt-amin a BioCanna Rhizotic
tak jsem namýchal phyt-amin na postrik lustu Voda 1.5L Phyt-amin 5ml a Ph 5.8az6 a postrikal listy pak jsem pridal do zbytku 1.3L 4mlBioCanny a Ph 5.8az6 tak snad dobry
Dnes jsem koukal na kyti a listy se zacinaji zas zbarvovat do sve zelene a nejsou uz tak povadle wecer snad hodim par fotek podle casu
no vypadaj že prostě vadnou z nedostatku vody.vždy je stres když prcky přesazuješ...na tohle je právě na začátek blbej kokos že tam musíš ze startu prát hnojky a když to přeženeš snadno spálíš kořínky klonu....hlína je v pohodě...prdneš tam řízek a prakticky celý růst nehnojíš.uvídíš že hodinu od hodiny to bude lepší/snad/
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-