Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, bohužel bez fungujícího netu se na grower přispívá dost blbě:-( další fotky budou začátkem příštího týdne - ode dneška začínám proplachovat a za 14 dní půjdou pod kosu:-)
mějte se zatim, ganyal
Tvrdá práce mne doslova fascinuje, celé hodiny bych se vydržel dívat jak nědo pracuje. (J.K.Jerome)
Takže, pomalinku se blížíme do finále!! dneska to je 66. den květu a kytičky už jsou od včerejška na suchu - ještě od 68. do 70. dne budou potmě a v pátek nastane harvest time - mám volno z práce tak si k tomu od rána sednu a budu se celej den ohánět nůžkama:-)
Z ostříhanýho matroše zas vyrobim mastičku. Dělám jí z lékařský vazelíny, z listů, který ostříhám při sklizni a ze spodních mikro paliček:-) Co jsem porozdával a ptal se na účinky tak pomáhá na lupenku, bolesti svalů, kloubů a při hojení ran.
Další fotky přidám ze stříhání a další až to uschne, snad se zas nějaký to makro povede;-)
A pro příště: Na prostor 105x110cm a 400w je 9 kytek ještě málo - další kolo se tam vejde 16 kytek i když možná budu muset zkrátit růst. Opět to bude v kokosu. Nějakou chvíli jsem si hrál s myšlenkou rozjet aero, ale tenhle způsob pěstování mi naprosto vyhovuje a dá se to krásně kontrolovat. I když další kolo bude až za dlouho, protože jedeme s přítelkyní do Indie a Nepálu a vrátíme se zhruba za 3/4 roku - snad se budete mít alespoň na co těšit;-)
Tvrdá práce mne doslova fascinuje, celé hodiny bych se vydržel dívat jak nědo pracuje. (J.K.Jerome)
Naposledy upravil Ganyal_Yabani 01-03-2010 v 18:48 PM
Ahoj. Veľmi pekne ti to rastie v kokose. V poslednej dobe stále viac uvažujem, že sa k nemu vrátim. Mal by som otázku - pokaždé, keď si rastliny zalieval, zalieval si roztokom Coco A+B, prípadne PK, resp. GS, alebo si niekedy zalieval aj čistou vodou?
Zdar, máš to moc pěkný... ale co mám zkušenost s Plagronama, tak při dávkování na obalu je EC hodně vysoko... němáš možnost změřit jaký si tam lil nejvyšší EC ? A jak se ptá kolega Ono, ty čistky by mě taky zajímaly.
Tak co se týče Ec bohužel sloužit nemůžu - měřák nemám a i kdybch asi měl tak bych neměřil. Vždycky namícham hnojky na jeden litr a ten rozleju.
Jinak prvních 7 dní jsem kytky nehnojil, pak jsem hnojky vysadil na tejden při přechodu ze 12/12 na 18/6 a posledních 10 dní užtaky ne - kvůli proplachu (někdo řiká že by mělo stačit míň, ale já to radši proplachuju pořádně) a poslední 4 dny už jsou na suchu.
Jinak už jsem taky zaslech, že někdo hnojí takhle: vždycky třeba dva dni hnojek a pak den jenom čistou vodu - záleží asi na každym co mu vyhovuje:-)
TO skunk1: když jsem dávkoval doporučený dávky na plagronech tak se mi povedlo je přehnojit - radši už dávkuju tak třetinovou, maximálně poloviční hodnotu doporučený dávky
Naposledy upravil Ganyal_Yabani 03-03-2010 v 17:11 PM
Táák a máme pokoseno, postříháno a usušeno:-) Celkem bylo 236,5g tzn. 0,589 g/w takže veliká spokojenost, popravdě řečeno - čekal jsem trochu míň;-) prvních pár prásků je vždycky hrozně v pohodě, pak to hrozně nakopne a high vydrží tak 4 hodinky, ale tou dobou už zpravidla dohulujem třetí nebo čtvrtý:-)
S timhle kolem jsem naprosto spokojenej a určitě se k dieslu někdy vrátim, ale ne hned - koneckonců ještě je spousta chuťovek, který je potřeba vyzkoušet:-)
Mějte se tu zatim krásně, timto končim tenhle thread, live in peace!!