Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1.Pyl z Afriky 2.Afrika po lisování 3.Porovnání pylu- Maroko vs. South Afrika 4.Haš porovnání - Marocco vs. South Africa 5.Detail plastic South African Kwazulu
POSTUP
Použil jsem metodu vložení do horké vody na cca.1min. a poté váleček na prkýnku.Dal to do mražáku na chvilku a pak ještě jednou poválel.
Výsledek je uspokojivý.Chuť celkem jemná hašišová.Stávek pohodový.
Maroko je na fotce vlevo South Afrika Kwazulu vpravo.Rozdíl je v tom,že Maroko je o tři měsíce starší lisovaná pryskyřice než Afrika.
Maroko je tvrdší a nedá se válet do hada.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
č.1 - Detail haš Maroko
č.2 - Něco na košt do roka a do dne po sklizni.Zažehleno do hliníku a uloženo do mrazáku.
č.3 - Semínka Maroka nalezené po sklizni.Celkový počet 4 kusy.Zatím váhám zda vysít jelikož je to z feminizovaný kytky.Loni z feminizovaný kytky co byly semínka,tak byli všechno samci!
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Podle toho jsem to odvodil.Odkud přesně,ale World of Seeds jsou teda netušim.EU je celkem širší pojem a kontaktní adresu sídla pobočky neznám.
Můžou mít pobočku v Amstru a sídlo ve Špáňu.
Taky jsem si vzpoměl,že v tý době probíhala soutěž na letecký zájezd na cannabiscup v podobě stíracího losu s kódem na obalu od semínek.Bohužel to tenkrát nevynevyšlo.
Neobjednával jsem přímo od WOS.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Jo pisou to tam, jsou to obaly stare nejake tri roky. Takze WOS je od Hemp Passionu a ten je z Valencie ze Spanelska a jasny prodava se po celym svete a nekdy proste lidi meni obaly. Ale to nemeni nic na veci, ze seminka jsou vypestovany spanelskym breederem, ktery to dela uz asi 20 let no proste odkdy mel vek na to skusit hulit ;-DDDD