Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
používám Plagron royalty mix, ale "musel" jsem do něj přidat kokos protože ta hlína sama o sobě neudržela vůbec žádnou vodu... Zalil jsem to a skoro všechno zase vyteklo ven.
Nevím třeba je to výhoda, ale mě připadlo jakoby byly kytky porád na suchu.
Používám střídavě, zaleží co seženu, Plagron Royalty Mix a All Mix od BioBizzu... prvni 2 tydny nehnojim.. žadny rozdil sem nepozoroval... myslim ze dobra hlina je dobra hlina, akorat na tom perlitu me sere, ze se to tak strasne tahne.. ze ta hlina nejde poradne sypat.. ale kytkam to treba svedci, kdyz maji tu pudu takovou vice "konzistentni".. kdo vi..
myslim ze co se techhle trech zemin tyce, nemuzes slapnout vedle... klidne jeste zvaz i LightMix a AllMix od Biobizzu...
RespectFlowers : taky jsem chtěl pěstovat v kompostu, u bábiny máme obrovskej starej kompost a je z něj po překatrování velice kvalitní černozem. Ale je to risk, komerční substráty jsou sterilizovaný. Z kompostu ze zahrádky si můžeš dovlíct do pěstírny pěkný potvory kterejch se bez chemie nezbavíš...
Petres: já teď míchal plagron growmix 25l za 190kč + Florian květinovej 20l za 40kč, půda je dle mého názoru velice kvalitní a na růstu budu dohnojovat minimálně.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od hej-rup RespectFlowers : taky jsem chtěl pěstovat v kompostu, u bábiny máme obrovskej starej kompost a je z něj po překatrování velice kvalitní černozem. Ale je to risk, komerční substráty jsou sterilizovaný. Z kompostu ze zahrádky si můžeš dovlíct do pěstírny pěkný potvory kterejch se bez chemie nezbavíš...
Petres: já teď míchal plagron growmix 25l za 190kč + Florian květinovej 20l za 40kč, půda je dle mého názoru velice kvalitní a na růstu budu dohnojovat minimálně.
A nešla by ta hlína sterilizovat třeba tím hydroxidem ?...Protože pálit jí v troubě to je vopruz...
Jestli muzu doporučit tak jedine Canna Tera profesional plus je předhnojená takže když tam prdneš řízek tak nemusíš prvních 14 dní hnojit .. a jenom koukáš jak si to krásěn jede ... 50L stojí 469kc. .jinak jediný co má plagron dobrý je reklama.. ale toje každýho věc.. skus cannu nebudeš litovat. mej se pic
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zbytečný kupovat tyhle drahý hlíny z growshopu jak už tady někdo psal tak ty samí hlíny koupite odost levněji v normalním zahradním centru ja teď koupil 100l hlíny předhnojený na 6 týdnu za 200 kč a ph má 6-7
Původní příspěvek od behulinek Zbytečný kupovat tyhle drahý hlíny z growshopu jak už tady někdo psal tak ty samí hlíny koupite odost levněji v normalním zahradním centru ja teď koupil 100l hlíny předhnojený na 6 týdnu za 200 kč a ph má 6-7
mohl by ses rozepsat o té hlíně?páč moc nevěřím že by se hlína za 200kč dala zaměnit za Roayalty mix za 1000kč
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
kolegove ,prosim vaz , ja jel vzdycky hydro,ted resim zeminu..budeto light mix od plagronu...k tomu plagron terra,rust a kvet...kdy mam tyhle hnojky zacit primychavat do zeminy????tale se mluvi,ze to jsou kompletni hnojky..vyplati se k tomu jeste dokoupit phytamin,enzimes a grensensation????nebo, co byste doporucily za doplnky..ne zbytecne drahe,ale nepostradatelne??vse od plagron ... diky kluci moc za odpoved ..
jeste jeden dotaz .. pri noci maji ventilatory bezet,nebo stat...dik
Jel jsem jak v royalty mixu tak v tý hlíně co si kupuju v zahradních centrech a je to normální zahradnický substrát. A ty kytky vypadají v obou hlínách uplně stejně a kvalita tý zeminy je skoro stejná sice jsem hnojil oboje stejnejma hnojivama od plagronu. Prostě ty hlíny v growshopech maj skoro stejnou kvalitu akorát maj prostě nahozenou cenu aby na tom co nejvíc vydělali. Takže bych zbytečně vyhodil 800kč. Za ty samí vysledky.
ja slysel jen o paleni v troube + dojeb je ze to pry strasne zavani
Nebo stačí to jen zalejt vařicí vodou z konvice...
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
napposledy když sem si koupil royal mix tak sem vybral igeliťák klacků, kamínků a různýho bordelu, přebíral sem to asi hodinu,..
tehdy sem se zařek že plagron hlínu už ne, vyzkoušel sem jěště light mix, ten už nebyl tak hroznej ale třeba ten bio bizz nedělá špatnou hlínu/ kokos a to třetí..
...ja mel prvne light mix a ted jsem kupoval royal...tak jsem zvedavy jestli to vydrži predhnojeni 8tydnu jak pisou(sam tomu neveřim žeby tak dlouho)jinak taky jsem mel nejake klaciky
Původní příspěvek od vimnevim používám Plagron royalty mix, ale "musel" jsem do něj přidat kokos protože ta hlína sama o sobě neudržela vůbec žádnou vodu... Zalil jsem to a skoro všechno zase vyteklo ven.
Nevím třeba je to výhoda, ale mě připadlo jakoby byly kytky porád na suchu.
Neudržela vodu? a to jsi spravil kokosem? Ja teda pridavam kokos kvuli vzdusnosti a aby prave drzela tu vodu min.
citace:
Původní příspěvek od Hrnek Jestli muzu doporučit tak jedine Canna Tera profesional plus je předhnojená takže když tam prdneš řízek tak nemusíš prvních 14 dní hnojit .. a jenom koukáš jak si to krásěn jede ... 50L stojí 469kc. .jinak jediný co má plagron dobrý je reklama.. ale toje každýho věc.. skus cannu nebudeš litovat. mej se pic
Tohle muzu napsat o jakymkoli substratu (plagron, biobizz, atami...).
O canne by se taky nedalo rict z ma spatnou reklamu
Podle me je to uplne fuk kterou z tech "growshopackych" staci se jenom rozhodnout jak moc chci hnojit (napriklad ja tedka mam nachystany ultra light 50L light mix a 50L kokos ) a kolik to bude stat je mi uz jedno hlavne ze kytky se maj dobre. Naposledy sem koupil hlinu v normal shope s myslekou ze sem usetril a jeste se mi to kurevsky prodrazilo.
PS: Docela me i prekvapilo ze nachazite v plagronech spousta bordelu. nakej pytel mi rukama prosel a nikdy sem si na tohle stezovat nemoh.
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije