Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od filosnb Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás netuší kolik se da max. vypěstovat ve skříni.
Světlo mám 400W +honnky atd...a protože pěstuju s kamošem, tak jsme se dohodli, že tam hodíme pouze 5květináčů a tudíž 5 kytek.
Myslíte si, že velikost květináče může mít vliv na celkový výnos?
Rozměry skříně máme cca 100x90x190 a chtěli jsme dat sem 5 květináčů o objemu každého cca 35-45 litrů. Co říkáte, má to vůbec smysl?
Předem dík za rady a nápady...
No já letos udělal v boxu 1x1 s 400W 350 a 370 suchého a ostříhaného. Bylo to vždy po 4 květináčích v boxu , ale vyšší rostliny.
2 Zahradík:
Kdyby je nechal růst půl roku, tak se nedoplatí za elektriku a 2 kg stejně neudělá, protože spodní patra by světlo skoro neměla. I těch 40 dní mi přijde moc. Já přepínám cca po 14ti dnech.
sice tam světlo neprosvítí,ale paličky tam budou,třebas řidký třebas ne,akorád za tu elektřinu to by se mu nevyplatilo mno platit, to by bylolepší kdyby si sehnal větší watáž