Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » minibox 45W, Afgan z nirvany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

nějaká fotka z vánoc

Old Post 28-12-2009 v 22:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

mám malej problem potřeboval bych nejakým zpusobem odhlučnit box poradte nikdo prosím

Old Post 29-12-2009 v 00:51 AM
NOwaLIFE
Stálý Člen

Karma uživatele NOwaLIFE - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

bramborak :
Zdar ! neviem z akeho dovodu potrebujes odhlucnit box ... ved v boxe jedine co robi aky taky hluk je ventilator ... takze odporucam nizkootackove fany a mas to tichucke... a k tomu by som ich odporucil napojit cez zdroj ktory mas v pc .. tim padom budes moct ovladat otacky tych fanov..
gl hf

Old Post 29-12-2009 v 06:42 AM
NOwaLIFE je offline   Profil uživatele NOwaLIFE   Find more posts by NOwaLIFE   Foto galerie člena NOwaLIFE   Click here to Send NOwaLIFE a Private Message   Add NOwaLIFE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od NOwaLIFE
bramborak :
Zdar ! neviem z akeho dovodu potrebujes odhlucnit box ... ved v boxe jedine co robi aky taky hluk je ventilator ... takze odporucam nizkootackove fany a mas to tichucke... a k tomu by som ich odporucil napojit cez zdroj ktory mas v pc .. tim padom budes moct ovladat otacky tych fanov..
gl hf

Jj tak nizkootačkovej pc ventilátor tam mám ale dělaj takový hučení jak třeba klimatizace a protože to mám doma a večer spím tak to je docela slyšet tak nevím.

Old Post 29-12-2009 v 10:50 AM
WERD
Stálý Člen

Karma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% PěstitelskáKarma uživatele WERD - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

máš ten fan přidělaný natvrdo v boxu?rezonuje ten větrák nebo co způsobuje hluk?proudící vzduch při pc ventu asi těžko

jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-

WERDiskův 400W Budhha/Moutain Jam

WERDiskova selekce SHIT/PPP

P-konopná mast s propolisem

Old Post 29-12-2009 v 12:44 PM
WERD je offline   Profil uživatele WERD   Find more posts by WERD   Foto galerie člena WERD   Click here to Send WERD a Private Message   Add WERD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od WERD
máš ten fan přidělaný natvrdo v boxu?rezonuje ten větrák nebo co způsobuje hluk?proudící vzduch při pc ventu asi těžko

Nene hlučí to jak mám za tím boxem udělanou takovou krabičku a ta hučí a větrák má asi tři mm volno je oblepenej silikonem takže o dřevo nerezonuje ale zezadu jsem na zed nalepil koberec a už to je lepší už se u toho bude dát i spát.

Old Post 29-12-2009 v 20:54 PM
Jimmy
Stálý Člen

Karma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hele, ja vubec nechapu co to tady delas Neustale upravy boxu, nevim na co delas "cooltube" na 45W. kdybyses vysral na ty roury tak ti to dela o 100% mene hluku. Ja si proste nemuzu pomoct ale byt tvojima kytkama nakopu te doprdele Mel jsi 30 seminek na predpest. Proc nas ted tady smerujes na jiny thread kde o nich nic nemas ? A budu se s tebou hadat protoze ta Top 44 prelita BYLA Preji ti, abys konecne dostal rozum a vytvoril neco kloudneho. Casto uz jsem se zamyslel nad K- ale zatim se drzim

Old Post 02-01-2010 v 12:10 PM
Jimmy je offline   Profil uživatele Jimmy   Find more posts by Jimmy   Foto galerie člena Jimmy   Click here to Send Jimmy a Private Message   Add Jimmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

tyvole souhlas - dáváš zbytečně energii do chujovin místo abys pořešil důležitější věci...méně je někdy více
hele neměl si tady kdysi selekci hash plantu? nebo jen stejnej nick ...

Old Post 02-01-2010 v 12:22 PM
Jimmy
Stálý Člen

Karma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Nejspis shoda jmen, chodim tady uz asi 3 roky ale aktivneji jsem se zacal zapojovat az ted...

Old Post 02-01-2010 v 13:54 PM
Jimmy je offline   Profil uživatele Jimmy   Find more posts by Jimmy   Foto galerie člena Jimmy   Click here to Send Jimmy a Private Message   Add Jimmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Jimmy
Hele, ja vubec nechapu co to tady delas Neustale upravy boxu, nevim na co delas "cooltube" na 45W. kdybyses vysral na ty roury tak ti to dela o 100% mene hluku. Ja si proste nemuzu pomoct ale byt tvojima kytkama nakopu te doprdele Mel jsi 30 seminek na predpest. Proc nas ted tady smerujes na jiny thread kde o nich nic nemas ? A budu se s tebou hadat protoze ta Top 44 prelita BYLA Preji ti, abys konecne dostal rozum a vytvoril neco kloudneho. Casto uz jsem se zamyslel nad K- ale zatim se drzim

Hele tak nejseš první kdo to říká na ty rouri už som so vysral a vím těch uprav je tam mraky ale ted už to celkem jede zjednodušil jsem to tak spíš kritizuj co je a né to co bylo dík.

Old Post 02-01-2010 v 17:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Jimmy
Nejspis shoda jmen, chodim tady uz asi 3 roky ale aktivneji jsem se zacal zapojovat az ted...

já myslel bramboráka

Old Post 02-01-2010 v 17:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers

já myslel bramboráka

Nene něměl si mně fakt z nikím pleteš a taky jsem si myslel že to je pro Jimmyho. A podle mího nazoru je tento box dost jednoduchý na to aby fungoval a zatím to tam jede krásně k tomu ses nevyjádřil.

Old Post 02-01-2010 v 17:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

jo máš to pěkný a máš káčko

Old Post 02-01-2010 v 18:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
jo máš to pěkný a máš káčko

Dík to fakt potěší a navíc od tebe.

Old Post 02-01-2010 v 22:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 31

Tak trošku obohatím svůj thread bohužel po jedné fotce bohužel mikropjsetování víc fotek nedovoluje tu sou.

Old Post 03-01-2010 v 20:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Tady jedna z boxu.

Old Post 03-01-2010 v 20:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás