Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bramborak :
Zdar ! neviem z akeho dovodu potrebujes odhlucnit box ... ved v boxe jedine co robi aky taky hluk je ventilator ... takze odporucam nizkootackove fany a mas to tichucke... a k tomu by som ich odporucil napojit cez zdroj ktory mas v pc .. tim padom budes moct ovladat otacky tych fanov..
gl hf
Původní příspěvek od NOwaLIFE bramborak :
Zdar ! neviem z akeho dovodu potrebujes odhlucnit box ... ved v boxe jedine co robi aky taky hluk je ventilator ... takze odporucam nizkootackove fany a mas to tichucke... a k tomu by som ich odporucil napojit cez zdroj ktory mas v pc .. tim padom budes moct ovladat otacky tych fanov..
gl hf
Jj tak nizkootačkovej pc ventilátor tam mám ale dělaj takový hučení jak třeba klimatizace a protože to mám doma a večer spím tak to je docela slyšet tak nevím.
Původní příspěvek od WERD máš ten fan přidělaný natvrdo v boxu?rezonuje ten větrák nebo co způsobuje hluk?proudící vzduch při pc ventu asi těžko
Nene hlučí to jak mám za tím boxem udělanou takovou krabičku a ta hučí a větrák má asi tři mm volno je oblepenej silikonem takže o dřevo nerezonuje ale zezadu jsem na zed nalepil koberec a už to je lepší už se u toho bude dát i spát.
Hele, ja vubec nechapu co to tady delas Neustale upravy boxu, nevim na co delas "cooltube" na 45W. kdybyses vysral na ty roury tak ti to dela o 100% mene hluku. Ja si proste nemuzu pomoct ale byt tvojima kytkama nakopu te doprdele Mel jsi 30 seminek na predpest. Proc nas ted tady smerujes na jiny thread kde o nich nic nemas ? A budu se s tebou hadat protoze ta Top 44 prelita BYLA Preji ti, abys konecne dostal rozum a vytvoril neco kloudneho. Casto uz jsem se zamyslel nad K- ale zatim se drzim
tyvole souhlas - dáváš zbytečně energii do chujovin místo abys pořešil důležitější věci...méně je někdy více
hele neměl si tady kdysi selekci hash plantu? nebo jen stejnej nick ...
Původní příspěvek od Jimmy Hele, ja vubec nechapu co to tady delas Neustale upravy boxu, nevim na co delas "cooltube" na 45W. kdybyses vysral na ty roury tak ti to dela o 100% mene hluku. Ja si proste nemuzu pomoct ale byt tvojima kytkama nakopu te doprdele Mel jsi 30 seminek na predpest. Proc nas ted tady smerujes na jiny thread kde o nich nic nemas ? A budu se s tebou hadat protoze ta Top 44 prelita BYLA Preji ti, abys konecne dostal rozum a vytvoril neco kloudneho. Casto uz jsem se zamyslel nad K- ale zatim se drzim
Hele tak nejseš první kdo to říká na ty rouri už som so vysral a vím těch uprav je tam mraky ale ted už to celkem jede zjednodušil jsem to tak spíš kritizuj co je a né to co bylo dík.
Původní příspěvek od RespectFlowers
já myslel bramboráka
Nene něměl si mně fakt z nikím pleteš a taky jsem si myslel že to je pro Jimmyho. A podle mího nazoru je tento box dost jednoduchý na to aby fungoval a zatím to tam jede krásně k tomu ses nevyjádřil.