Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celkově ted už do konce zbývá asi 20 dní a bude kosa tak sem zvědav aktualní foto dodám zítra už se krásně nafukujou tak jsem na ně zvědav. Příští kolo vypadá na Chronik od Serrious seeds
Tak asi za 7 dní bude kosa už flushuju a uvidíme kolik toho bude. Můžete tipovat ale myslím že nebude víc než minulel, ale uvidíme. Kdo chce můžete tipovat až do suchého stavu pak vyhlásím. Tady malá ukazka
tipujem 80g ale prajem viac inak toto asi nebude genetika na extra vynos, zato s tym chronicom to bude v dalsom kole iste lepsie. Urcite nezabudni na smoke report. Dobru chut.
Každopádně výnos nebude tak velkej ale kvalita bud good.. jj měl jsem jet chronika ale v tomhle termínu nejsou tak můžu jet bud super skunk a nebo mazara ale ted chci spíš výnos právě proto jsem chtěl chronika