Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to je na picu. Bouhuzel je cim dal vice lidi, ktery jsou liny neco sazet a pocitaj ze neco nekde najdou. Me se stim vyjmecne letos nic nestalo, ale tri roky furt neco. Koukni jak jim to tem mejm sluselo nez jsem to radsi zklidil http://grower.cz/forum/showthre...29&pagenumber=2
Tak tohle se mi pravidelne stava uz 3 roky, pokazde nejaka kurva!! sklidi alespon 2 moje pole, avsak zatim vzdy mi zbly dalsi 2 :-))))), tak doufam ze tento rok to bude alespon tak!!Jinak boli s toho srdicko kdyz to tak clovek vidi, tak oskubaneee(vsak urcite vite o cem mluviiim :-(((((
Bych to taky spiis urcite sejmul ..... predefciirem sem sejmul prvnii tri - jedna skoro este nehnedla, tagze este tejden by snesle, ale zlodeji sou reaalnaa hrozba, no a taky to lidi vetsinou spiis nechaavaate moc prezraat, tagze THC degraduje ... ja az budu miit cas vo dobe sklizne a vo suseni neco napiisu, testuju to tag posledni dva roky In+out a pak naak svoje postrehy shrnu... po zkouzkaach - paac to musim votestovat a toby zle dopadlo ....