Apartman
Goofer
|
citace: |
Původní příspěvek od jalala1
no a když je řízek napojen na mízní oběh matky, musí se to zalévat? |
No, ta rockwoolová kostka se musí pochopitelně namočit, ale za jak dlouho vyschne-to nevim, záleží na podmínkách asi se to bude muset párkrát za týden zkontrolovat, popřípadě zhora na kostku kápnout pár kapek, napufrovat.
Protože do suchého by klon asi těžko kořeny zapustil ale přežil by(právě díky tomu napojení na matku), ikdyž zase na druhou stranu kořeny nejvíce rostou v období sucha, když sondujou vlhkost(ale to už jsou rostliny větší).
-to by byla otázka spíše pro někoho zkušeného, kdo něco takovýho zkoušel nebo ví jak na to.
Nevim, s kolnováním mám chabé zkušenosti-(jen experimentální s jiffy válečky) zatim to pro mne jest jen teorie, dobrá otázka-já to vyzkoušim poprvé snad u příštího venku.
|
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
|