Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam hnojky od plagronu,AH a canu skousim co se da ted dojedu zbytek alga bloom a pak nasadim canna bloom a pk 13.14 a sem tam priliju trochu green sensation
Původní příspěvek od Azachyel jeste cim ze to hnojis?? ja mam vse od plagronu ale nevim jak to mam michat dohromady a jestli vzbec muzu, mam grow, bloom, rybí emulzy, emzym, press a phyt amin. to je fakt nemas moc vysoký, nemáš zbytečně vysokej ten box když ty kytky takový ani nejsou?? par fotek mich rizecku 6 dem pod růstem.
ja bych ty kytky na tvym miste uz mel davno zastipnuty, nebo pojedes bez zastipnuti?
Původní příspěvek od Azachyel jeste cim ze to hnojis?? ja mam vse od plagronu ale nevim jak to mam michat dohromady a jestli vzbec muzu, mam grow, bloom, rybí emulzy, emzym, press a phyt amin. to je fakt nemas moc vysoký, nemáš zbytečně vysokej ten box když ty kytky takový ani nejsou?? par fotek mich rizecku 6 dem pod růstem.
a ten box prece neni tak vysokej pro to ze by jsi mel mit 1,5m kytkyale proto ze 600w hodne hreje a zavrit to do nizssi boudy musel bych mit 2x vykonejsi odsavani
Původní příspěvek od Hafan a ten box prece neni tak vysokej pro to ze by jsi tam mel mit 1,5m kytkyale proto ze 600w hodne hreje a zavrit to do nizssi boudy musel bych mit 2x vykonejsi odsavani ja jsem presvedcenej ze tenhle spusob pestovani je pro mne nejidealnejsi navic 600w lampa prosviti max 1metr tak ze muzu mit lampu ve vetsi vysce a tech 50cm mi to prosviti az upne ke spodnim halozkam tak ze to bude 50cm ker od zhora az dolu samy palice na 1m kytkach nebudes mit dole 40cm nic jen haluze
Zdárek,jedu v menším (250w)ale to samé 6xopium,1xbigbud a 1xblue mystic.Jsem na 25 dni 18/6 a zhruba za dva dny chci přepnout.Kyti maji 23-25cm.Bigbud a BM jsou ze semínka,v těch menších květináčích,opium řezy.Jinak,máš to moc pěkný budu také sledovat.
tak tu mam dlasi fotecky:ukazalo se ze rusak vystrelil jak zbesilej a opium uz se ani nehne no co uz:-) se nezblaznim vetsi kytky jsem dal dozadu do skrine a ty mensi do predu aby se mi s tim lip manipulovalao a taky kvuli rosptilu svetla lampu sem snizil 40cm nad rostliny,niz jit nemohu kvuli teplote pak uz se splha k 30 stupnum na fotce jde videt ze jsem lehce prehnojil kytky jdou do kvetu pomaleji proliji jeste jednou vodou
no me to odsava docela dobre, nechci je zastipovat chci je pak kdyztak poohýbat, jdyž bude treba, a kdyz budu mit kytky vysoky to 600 kilo to prosviti to neboj, když to dobre rozmístim trochnu ohnu neco ustrihnu tak to bude v pohode. nu sem zvedav jak nam to poroste aspon muzem porovnávat skoda ze to mam teprve tak na začátku
Chci zkusit nezaštipovat, ale když bude treba tak chci ohybat. Myslím že to 600 kilo to prosviti kdyzbudu mit metroví kytky a budu to ohybat tak to prosviti dobre myslím, když ne příště vyzkouším jinak, mam proste svou predstavu, jinak ja mám odtah dobrej. jinak ja mam 2x jack herer, 2 g13xhash plant( to je ta skareda vepredu nevim proc nechteji jit, bublle gum, ak-47, hasberry, chronic vse rizky s vidne a 2 seminka od roal qeen white widiw fem.
kluci chcou jen srovnavat,vsak co ?at si sem davaj co chteji,kdyz si mysli ze to sem patri,rad srovnam cizi pestovani s mym asi 9. growem,tim se nechci nad nikoho nijak povisovat. :-)