Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute... Potrebujem radu, jedna kvetina mi zacina zltnut, hlina je tak na 20% vlka cize vody dost... tak neviem je to uz 22dni rastu. Zacina zltnut od koneckov listov. Docital som sa ze jej vraj chyba draslik, tak som hned namiesal 2ml na 1l hnojku s NPK 19-5-20
Edit: vcera som si spravil home rastuci hormon (z vrby)... po odstati 24h som spravil z jednej klon, domnievam sa ze to bude slecna, uz len koli voni... ta druha sa mi zda ze je samec, ale este uvidim... Po prehnojeni su kvetiny take divne, uvidim co snimi urobi polievanie cistou vodou, hadam sa spametaju.
Klonu sa zatial dari, fotky budu az sa kvetiny schopia...
Tych listov si nevsimajte, dosledok prehnojenia... na novych listoch sa to uz nevyskytuje, polievam len vodou s upravenym ph...
Prepnute na 12/12 okrem toho maleho klona, este neni vidiet pohlavie, ale sa mi zda ze ta napravo zacina kvitnut... male chlpky ma na konci stonky.
A a nalavo tiez neviem, su len 2 dni od prepnutia po 35 dni rastu. Zrejme ich budem musiet nechat uz dojst na 12/12, pretoze box sa mi zacal zmensovat.
A pre tych, komu by sa vyskytlo zhnednutie na koncoch listoch (najprv mierne) a po par dnoch zozltnutiu listov, nie je to sposobene nedostatkom niecoho ale z prehnojenia, poucil som sa z toho a na druhy pokus to bude isto lepsie.
Caute, tak po prepnuti na kvet som sa dozvedel ze mam jedneho samca (Venus flytrap) a druha kvetina je samica kedze ma biele chlpky (Widow skunk)... potom hodim foto...