Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Stavba skříně - veškeré komponenty
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
vaaac
Nový Člen

Karma uživatele vaaac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Diky za podporu! Avsak vyskytl se problem se skrini. Co jsem povazoval za vyrizene se zmenilo na neuskutecnitelne. Tuto skrin mit nebudu. Koukal jsem jeste po jinych bazarech i na internetu, ale nenalezl jsem nic rozmerove vhodne. Proto jsem se rozhodl, ze si ji vytvorim sam. Bude se skladat z 18-ti milimetrove drevotrisky. Napr. v OBI ji maji za 130Kc za m2. Nove rozmery skrine budou 1,8m vyska, 1,4m sirka a 0,8m hloubka. Takze me bude stacit asi 11m2. Nepocitam, ze na zadni stenu pouziju drevotrisku, ale bude stacit asi 5mm tlusta deska. Nevim presne jak se jmenuje, ale byva skoro ve vsech skrinich vzdy na zadni stene. stoji asi 30 za m2, takze to nestoji ani za zminku. Nebude to nic sloziteho. Material mi seriznou rovnou na miru, jakou budu potrebovat. Spojim ho klasicky sroubama. Na dvere koupim samozaviraci panty - taky otazka par korun. Dodelam dole maly sokl. Pak jen celou skrin natru nejakym balakrylem. Celkove to vyjde lehce pod 2 000Kc. Stavbu skrine doufam zdokumentuju a zverejnim tady na groweru. Peace vaaac

Old Post 30-10-2009 v 02:26 AM
vaaac je offline   Profil uživatele vaaac   Find more posts by vaaac   Foto galerie člena vaaac   Click here to Send vaaac a Private Message   Add vaaac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

vaaac:
a proč si to nezboucháš doma z latí?jednoduchý rám z cca 5*5cm laťěk...dovnitř sponkovačkou folii a z venku aby to bylo "hezčí" třeba černou netkanou textilii...stavba za 500kč.a dopředu si mužeš dát na panty jakýkoliv dvířka...toť moje uvaha.záleží na nápadu/zručnosti/možnosti.takhle si mužeš udělat skříň jakou budeš chtít a nemusíš se tahat s dřevotřískou po baráku

Old Post 30-10-2009 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaac
Nový Člen

Karma uživatele vaaac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jo, nad tim jsem taky premyslel. Ale vypadalo by to spis jako stan. Potrebuju aby to vypadalo jako aspon trochu normalni kus nabytku.

Old Post 30-10-2009 v 19:38 PM
vaaac je offline   Profil uživatele vaaac   Find more posts by vaaac   Foto galerie člena vaaac   Click here to Send vaaac a Private Message   Add vaaac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás