Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
thx. na Sannieho ponuku som uz hodil ockom. Rozmyslal som, ze mu napisem ci by mi nemohol poslat po 2 kusy z nejakych dajme tomu 5 strainov... no ale len rozmyslal.
PS: asi si zoberiem ten indica mix... hmh... to bude luxus ... Sannie a Mr.Nice ..... hmhmhhhhh
jj musel sem to platit kartou. doruceni na dobirku urcite nedelaj. v podstate sem se s tim nesetkal nikde jinde nez v cechach a na slovensku. berou visu, master no snad vsechno normalni. nejsem si jistej paypalem.
GL. jinak jak sem psal ja sem s nima nemeli nikdy problemy. dorucujou fakt rychle
co takhle se zkusit domluvit ? v shopech jsou jenom lidi ale nevim jesi bych chtěl mít od modelu dvě semínka . to raději řezy...
jinak outdoor mixy apod jak píšou nahoře ...
A nenašel by se tu někdo, kdo už z těhle semen po jednom něco odjel? Sic mám ještě hromady semen co jsem nevyužil z minulejch let, ale nějaká změna by se hodila a jelikož je mi 10 semen od jednoho modelu k ničemu- tolik prostoru nemám a matky dělat nebudu... Zajmalo by mě jestli z toho vyroste dopravdy to co slibujou!
Děkuju
Jen mě mrzí, že nemaj od Reservy ty jejich Apola...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
http://snow-white.nl/ - napravo kliknete na obrazek "BUY" a vyjede vam cenik, co na to rikate ? vypada to celkem verohodne mate nekdo s tim skusenosti ?