Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dokktor má recht.. ti kluci sou hodně napřed ! A ne jenom se sirnou lampou a tak, ale když se každej zamyslí, tak prostě u nás je taky těžký něco zkoušet když G shopy maj na všem x procent a pro nás to není dostupný! Hodně lidí tady jede osvědčený a to se přestane zdokonalovat nebo jak? A taky nevím proč tu každej fakuje něco novýho, když si to sám nezkusil. Už jen to že něco má menší spotřebu je ok! když to má někdo jako koníček je pro něj účet za elektřinu taky podstatnej! Nebo se mýlím?
A k těm sodíkum... ty se vyrobily na osvětlení hal, ulic a tak dále... a je to 100 let za opicema! To má Dokktor pravdu! nemůžu to najít, ale viděl sem přednášku jednoho Japonce, co se chystá do budoucna... kdo by to mohl čekat, že na ulici budou místo sodíku, kterým protíká proud jak vztklej LEDKY ?
Klidně taky smáznu, ale nejlepší je blbě tlachat a ani si to nepřečíst, nebo dokonce říct to je na p..ču a já mám sodík ! To sou eště pozůstatky komančů.... ten má hnědou škodovku, tak ju budou mít všici ! Já mám sodík, tak všechno jiný je na nic...
Zdarec,ja Vam nic vyvracet nechci,pestujte si pod cim chcete.Ja jsem jen reagoval na vynosnost,aby v tom nikdo nehledal buchvijakou pecku ve stylu 267W-380g,tod vse.
jasné, když se podíváš na graf spektra, tak podle teho ani moc čekat nemožeš. jinak to světlo samotné má 180w, zbytek žere balast. navíc sou to prototypy, ta společnost to zdokonaluje aby to bylo použitelné na pěstování rostlin (viz třeba ta verze s příměsí nejaké soli bóru pro přidání červené). a uplně nakonec: toto sou první testy pěstu konopí pod tímto světlem - viz (měsíc na květu, dva zbývají)
120 lumen/watt to je fakt, a nic s tím neudělá ani tisíc příspěvků.
Já nic nemám proti tomu že někdo něco testuje, a vyvíjí. Technologie jsou budoucnost lidstva.
To že se něco hodí do raketoplánu, ještě neznamená že je to použitelné v normálních podmínkách.
Tak to někdo z vás kupte a prezentujte to tady, jinak jen blbě tlacháte a jste odkázáni na informace z druhé ruky, bůhví jak manipulované a upravené. Ten týpek to muže mít zadarmo od té firmy, jen aby tomu dělal reklamu a nalákal lidi aby si to kupovali. To si třeba můžu myslet já. Taky to tady promažu. Ok.
Původní příspěvek od františekzeleny Cau,no nevim.Kdyz se podivate na tu fotku sannieho v 7 tydnu,kdy jsou rostliny jeste neostrihane,tak mi nerikejte,ze z toho vytahl 380 g.Navic v boxu 80 x 80.Muj tip je tak 150g max.
Přesne tak,reklamní blábol a kolik tomu tady uveřilo lidí
Přesne tak,reklamní blábol a kolik tomu tady uveřilo lidí
to, že se bezhlavě nepouštím do fuckování všeho, o čem nic nevím, znamená, že tomu hned věřím? hmmmm, ok.
t25: ano, má to zadarmo od té společnosti. ano, aby to otestestoval a sekundárně tomu třeba i udělal reklamu. ale dokud neuvidím, že mu pod tím nevyrostlo víc než pod 250W HPS, tak nemám důvod neco obhajovat. nebo sis snad všimnul, že tu nekde vychvaluju, jaké je to světlo super mega hyper nátlak? dává to především bílé světlo, je to navržené na osvěcování prostor, kde se pohybuje člověk, má to simulovat barvu slunečního světla, spektrum rozhodně neodpovídá zahradnickým lampám. dokud neuvidím snahu informovat se o nečem, o čem tu jakože fundovaně prohlašuju, že je to napiču, s diskusí končím.
macho: u tebe mě to plytké plácnutí do vody docela překvapuje
Původní příspěvek od dokktor
to, že se bezhlavě nepouštím do fuckování všeho, o čem nic nevím, znamená, že tomu hned věřím? hmmmm, ok.
t25: ano, má to zadarmo od té společnosti. ano, aby to otestestoval a sekundárně tomu třeba i udělal reklamu. ale dokud neuvidím, že mu pod tím nevyrostlo víc než pod 250W HPS, tak nemám důvod neco obhajovat. nebo sis snad všimnul, že tu nekde vychvaluju, jaké je to světlo super mega hyper nátlak? dává to především bílé světlo, je to navržené na osvěcování prostor, kde se pohybuje člověk, má to simulovat barvu slunečního světla, spektrum rozhodně neodpovídá zahradnickým lampám. dokud neuvidím snahu informovat se o nečem, o čem tu jakože fundovaně prohlašuju, že je to napiču, s diskusí končím.
macho: u tebe mě to plytké plácnutí do vody docela překvapuje
Překvapuje? Možná proto že jsem človek kterej hned neveří nečemu co je nekde napsany.
Ukažte mi grow od nekoho kdo je duveryhodnej a uveřim
Není to tak dávno co to bylo podobne s naturlitkama,dodnes neznám osobne nikoho kdo pod tím pestuje.
Reklama hýbe svetem a umení prodat je kolikrát víc než kvalita produktu.
Hoši je to tak.. stejně jako s LED... nikdo to neobhajuje, ale nikdo to ani nezkusil... no i přeso se našli tací, kteří viděli v předmětu LED, vlezli tam a napsali " ledky sou nap...ču ! ! ! " To už pak člověka ani nebaví přihazovat o dané technologii novinky, co pracně vyčetl na zahraničních fórech, kde sou ty lidi hodně dál než ti co to tady fakujou kudy projdou a myslijou si jací sou kumpáni!
Macho: ať je tady někdo sebevětší " prase " ( myšleno v dobrým ) tak přece nemá právo to tady posílat do háje zeleného... to právě takoví by si měli říct, tak pod sodíkem si to dávam levačkou, tak to tady ukážu pod něčím jiným. Pokud to někoho fakt baví, zkouší vše... já sem si jednou pro příklad koupil 250dynu a zkusil si to... a pokud někdo ví, že mu to jde v hlíně a nechce zkusit hydro, tak jo... ano, ale nikdy by neměl napsat " hydro je hajzl " ! Nebo se mýlím? Klidně mi zase někdo pošlete K- , ale já si za tím budu stát!
A k těm sodíkum... ty se vyrobily na osvětlení hal, ulic a tak dále... a je to 100 let za opicema! [/B]
Jadernej reaktor je taky uz zastaralej vynalez a pritom dodneska zrejmne neprekonanej zdroj energie... to ze je vec stara nemusi znamenat ze je k hovnu... a at si rika kdo chce co chce, sodik proste valcuje zatim vsechno...
Macho: A to je kemo právě ten problém... každej si řekne až to tu někdo ukáže, tak možná někdy uznám a ukáže prstem na dalšího v řadě... a pak tu někdo něco prezentije a schytá za to výfak... ! Já chápu doktora... on to má pročtený a sleduje to tam kde to někdo zkouší a řekl o tom, že to je nahovno? Stejně tak já sem četl o LED a dost lidí psalo jakej to je shit, ale na icmagu a podobných fórech maj lidi jiný názory. Já bych ty LED klidně zkusil, ale nemám na to... a jelikož je to jen koníček, tak je to hoší, ale někteří komerciáni tady by si ty LED v poho mohli dovolit... tím autor chtěl říct, že nemůžeš říct že LED nebo Plazma je na nic, když si to sám nezkusil! Každej má jinej um... nemyslím to zle, a taky vím, že reklama umí divy, ale nevím proč bychom se tady měli dohadovat... i
It was possible to achieve the 100 grams when i had the 4 plants instead of 3 now.
This is a not such a confincing result if we speak in terms of gram/watt !
There are coming adjustments on this lamp which will give them a lot more output,this is combination with a reflector i do think we will pass the gram/watt next round with the sannie's jack. This was a great experiment and i am looking forward to do the next round.
ps: zajímavé je si povšimout kde vznikají ty šumy v komunikaci. z 360g mokrého je hned 380g suchého a už to jede
Pravda pravda!!!!! Sebe lepsi vybava a svetla jsou prd platne kdyz pod nima roste NEJAKA SHIT GENETIKA!!!!
ale presto si myslim ze hlavnim duvodem ze nikdo negrowri pod ,,SP,, bude CENA!!! A JESTE TO ZE TO NENI ZROWNA BEZNA VEC....sodik najdes kdekoliv jako verejne osvetleni...ale ,,SP,, myslim ze ne :-D
a jeste ktomu si myslim ze je to docela novinka....pro tenhle obor...uvidime co nam prinese budoucnost??? O sodiku kazdy vi ze funguje pro kytizzz tak jak ma...
Původní příspěvek od Machoman Kua lidi když je to taková bomba tak proč to nikdo nemá?
1. spektrum
- si počkám až tam nacpou bromid? nebo nějakej ten kentus, kterej si už nepamatuju - četl sem to dávno a znovu se mi nechce :p. Čímž zvednou podíl červeného světla.
2. cena
- za takovejch 6K bych to i bral. Těď je ta cena strašně přemrštěná za kus elektromagnetu a malou baňku uprostřed (ten předřadník bude asi nejdražší) A zatím se ani nejdená o lampu určenou k pěstování nebo kvetení rostlinstva, ale o pouliční osvětlení. Tak proč by ho měli tvůrci barvit do červena? :p
O tyto věci bych se nestrachoval. Pěkně si sednu na prdel, dám si špeka a zpovzdálí to budu sledovat. Však se toho nějací chytří maníci v bílejch pláštích chopěj. A za nějaký ten pátek, až bude tahle lampa na truhu nějakou tu dobu (rok, dva), ta cena určo rapidně klesne.
Ten dread sem založil aby se lidi koukli a informovali o novejch trendech v pěstění, a né aby se tady dohadovaly o pointless věcech
A imho je to docela nový bombovní způsob, jak dělat světlo bez energetických ztrát.
Edit: To, že někdo neumí číst a na základě toho šíří bludy o výnosu je věc druhá.