Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jasný takhle to taky můžu udělat ,ale první co mě napdalo je ,že bych dal dva pc větráky nad sebe jeden dole na přitah a ofuk stonků a jeden na odtah nahorů,taky mě napadlo ,že když bude lampa u malých kytek dole a odtah nahoře to asi ničemu nevadí co..blbost...takhle jsem to měl naplánované
A taky bych potřeboval sehnat nějaké menší stínidlo...protože mám skřín hlubokou 42 cm tak tam nebudu cpát stínidlo 40x50(šířkaxdélka) nevíte o nějakém menším
Tabulku plechu ti uříznou v zámečnictví za páďo (černýho). Zinek bude o fous dražší a nerez sakra drahá. Ale i černej se dá pěkně vyleštit a následně konzervovat olejem..
Vyzkoušej si to prvně vyrobit z papíru - všechno si přesně narýsuj, vystříhni, zkus vměstnat do skříně a pak můžeš koupit přesně tolik plechu, kolik potřebuješ. Uštříš si i domácí stříání nůžkama na plech...