Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » nechce začít kvést!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
foxtrott
Nový Člen

Karma uživatele foxtrott - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo jo, musíme doufat v hodně hezký září...Ťuk, ťuk...a snad i kus října....

Old Post 03-09-2002 v 04:24 AM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to foxtrott: taky mi tak nejak zacaly kvest, ta kytka je nadherna, ale palicky jsou jeste DOST malinkate, sice je jich spousta....., ale proste ta kytka teprve nakveta, muzu doufat jen v to, ze je to indica a ze to zvladne rychle . Napis jak ti to dopadlo

Old Post 03-09-2002 v 21:34 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaStoner
Stálý Člen

Karma uživatele DaStoner - 89% PěstitelskáKarma uživatele DaStoner - 89% Pěstitelská

Tak konecne kvetou, Příspěvek č. 19

po trech dnech v temny komore, ale nic extra. No co, utesnim foliak, teplo budou mit vod baraku, v nejhorsim jim budu na noc pritapet A se svatym Martinem na bilym koni prijede i buh Shiva na zelenym drakovi

Old Post 04-09-2002 v 11:12 AM
DaStoner je offline   Profil uživatele DaStoner   Find more posts by DaStoner   Foto galerie člena DaStoner   Click here to Send DaStoner a Private Message   Add DaStoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxtrott
Nový Člen

Pohodička Příspěvek č. 20

Tak už to vypadá líp. Kvete mi dokonce i Jack Herrer. Začínaj už mít i docela férový krystalky. Cpu do toho co nejvíc Kristalonu a OBM a palice se zvětšujou až moc. Jsou to fakt nádherný keře. Řekl bych, že tomu pomohly ty povodně. Jak furt pršelo, začly kvést. Jenom mě zneklidňuje to počasí. Chce to ještě aspoň 14 dní slunce. A navíc sem tu někde četl, že kytky přestávaj kvést když je v noci pod 12°-15°C. Co si o tom myslíte? Já je vždycky nechávám do prvních mrazíků a vůbec jim to nevadí - teda pokud nezačnou hnít. Navíc kámoš v Luhačovicích sklízí normálně v půlce listopadu....

Old Post 11-09-2002 v 11:54 AM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 21

tak ten "hustey keř" je mrtvej. Asi před týdnem byl dost velký liják a ráno byly všechny listy (do jednoho) zvadlé a nepomohla ani resuscitace, ani přesvědčování ... prostě je po ní... paličky jsou velké (malé) asi jen 3-5 cm, a když se to usuší.... ... no, kouřit se to dá, ale je to jako hodně slabej outdoor... a je toho malilinko ... asi z toho udělám mlíko ze všeho a bude to... ach jo... jak jste dopadli vy?

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 14-09-2002 v 00:51 AM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
foxtrott
Nový Člen

Příspěvek č. 22

Tak můj keř pořád roste, měří kolem 2m na výšku a 2,5 na šířku, všude krásný paličky, ale nějakej zmrd mi ho zmenšuje. Předevčírem mi všechno pořádně zaštípli a dneska mi sklidily obrovskou kytku ganji. Všechno kromě toho skunku musim sklidit dřív ale u toho to chce alespoň 14 dní počkat...

Old Post 17-09-2002 v 21:17 PM
DaStoner
Stálý Člen

Karma uživatele DaStoner - 89% PěstitelskáKarma uživatele DaStoner - 89% Pěstitelská

Palec nahoru Babi leto Příspěvek č. 23

takze pohoda. Prizemni mraziky me netrapej, pod folii se pres den dela slusny teplo a palicky se zdarne vyvijeji. Odletam do teplych krajin a za 3-4 tejdny sklizim.

Jenom jeden problemek: za jak dlouho po naqeteni je samice schopna oplodneni pylem? Mel sem tam jeste 3 no-name modely a jednoho hermace sem nestihal dukladne kastrovat. Byl tam este asi 2-3 nedele, kdyz uz kvetly skunky. Ze mam naprcanou tuhle lebedu mi nevadi (1. maka to slusne, 2. budou semena k rozhazovani), ale Sk. I a Holland hope by mohly zustat panny neposkvrnene . Nevite nekdo, jak to je?

Old Post 30-09-2002 v 15:34 PM
DaStoner je offline   Profil uživatele DaStoner   Find more posts by DaStoner   Foto galerie člena DaStoner   Click here to Send DaStoner a Private Message   Add DaStoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaStoner
Stálý Člen

Vysledek Příspěvek č. 24

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5993

Takze indoory na balkone v pohode, jenom je vcas preneste na par dni do totalni tmy.
Dlouhodoby prenaseni podle me neni nutny. Kytky mely cca 1 semeno na palicku, takze spokojenost.

Old Post 19-02-2003 v 19:45 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás