Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mám barel v něm živnej roztok co pomalu teče do květníků a sem tam se mi zaserou kapiláry a tuším, že je to tím, že mi něco v živném roztoku roste a pak to ucpe.
Jedná se o hnojky JIDB
To je system autopot? Pokud je to neco podobnyho, tak tam musis mit pred ventilem co ti odpousti vodu nejakej filtr . Ale jidb usazeniny nema. Sam je jedu, mam je kolikrat i tyden v kadi a nic se neusazuje. Jaky mas ph ? Pri vysokym ph se tvori sliz a jiny bakterie, osobne bych to stahl k ph6 a mas klid. Jeste pomuze dat do kadi cerpadlo ktery ti to bude 24h denne rozhanet. Ale filtr bych tam dal urcite. Nejak si nedovedu predstavit jak to mas.
A co to je za system ? Nemas tam jen usazenou sul z hnojek ? Pokud jedes kapilary ,tak si filtr kup, nebo ja nechapu jak ti to tece samovolne do kvetinace.
Stim zkusenost nemam, ale ta kapilara je dost tlusta na to ,aby se neucpala ne ? Muzes zkusit dat pred hadici jak je napojena do becky nejakej molitan,ale zkontroluj jak to kape.
A nerekl bych ze uv je reseni. Podle me je to sul z hnojiv
no jestli mám v barelu dole sůl, což můře být, nedosáhnu tam a vypadá to trochu jako písek, tak by mi to mohlo pomoci, v rozpouštění JIDB, ne? EC mám 0,3
Jako osmoza ? Nebo to svetlo? Ani jedno ti nepomuze , protoze svetlo zlikviduje bakterie a sul nejsou bakterie . Reverzni osmoza ti vycisti vodu a pak tam davas hnojky a sul obsahuji hnojky.
Hodne zalezi i na kvalite vody a ro trochu pomuze , nebo si drobis do nadrze bordel a neco ti tam napada. Moznosti je hodne. Pokud ti to tam vadi, tak to vycisti a cekej kdy se to tam objevi . Nahod fotku jak to vypada.