Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O HashBerry se hodně lidí zmiňuje, že jsou celkem nic moc na vůni a chuť. Ty Tvé vypadají celkem hezky. Doufám, že pak napíšeš nějaké info o kouři. Jsem na něj zvědav, protože mám doma taky balík HashBerry semen a chtěl bych je skusit.
Tipuju 122G. Hodně štěstí v dalších kolech.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Moc děkuju za Káčka a taky za vaše tipy. Přikládám fotku co jsem měl po klízení na prstech. Stačilo si jenom po každý kytce namočit prsty do teply vody a trochu válet prsty a ejhle málá kulička je na světě dneska sem ji okoštoval a musím říct že pěkně zapracovala :-)
Zdravíčko všem
Tak za pár dní kytičky krásně oschly a ja se pustil do vážení a testování :-)
AK47- To byly moje favoritky od začátku byly nejvižší a nejvíce se větvily. Oproti nebulám byly jednou tak větší. Palic bylo hodně ale ne moc tvrdé.
- 43,4g
NEBULA- Jak sem říkal byly jednou tak menší co Ak ale měly velké a hodně tvrde pálky obsipané pryskyřicí.
- 33,7g
HASHBERRY- Nejvýnosnější model velké vrchní rakety se o to zasloužily.
- 46,8g
Celkem: 124g
- nejblíže v ke skutečnosti se dostal kola666 se svým tipem 121g. Posílam Kplus
Tak můj box už tě ceká na nové obyvatele bude to zase 6 kousku v hlíně ale udělám změnu půjdou do 6l květníku tady v těch 3,5l se ke konci květu ohybaly pod naporem palic. A rad bych do boxu dal maly bubler cca 5-10l a do něj 2 kousky zkusím jěště víc zaplnit box a pokusit se vzdolat 200g. Jenom je problém že mám pouze hnojky do hlíny od biobizzu a nechtěj se mi kupovat special na hydro takže budu muset po každém hnojení měnit max. do 24 vodu aby mi to nekvasilo. Jo a na růst už mám objednanou 125W usporku s modrým spektrem tak uvidím jestli to bude znát.