Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pjestime_osto6 takze kdyz mam jenom listy (mam i palice ale kdybych je dal do slivy tak uz bych zadny nemel a ty radsi budu kourit ) tak to nema smysl?
Ako nie su listy ako listy. Pokial pouzijes listocky, pripadne ich cast po trimmovani, myslim tie mensie pri palickach, tak OK. Z tych listov na dlhsich stopkach mozes ocakavat len nechutny alkoholovy vyluh. Skus urobit napr. 2 dcl na zaciatok a uvidis
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
na vyrobu tagzvane ganjovice je nejlepsi mit mini listecky z hlav spodni hlavky a takovy ten obsypany drol ,,,BORDEL. to uplne staci.A nakladat urcite do alkoholu z obsahem alkoholu nad 65% jinak to nema smysl ani nakladat..nejlepsi je absinth nebo alpsky rum.popripade hodne silna palenka od dedy hehe,klidne muzete pridat i kousek jablka ci hrusky.Pak staci pul roku, kdo vydrzi klidne i dele pockat az se to ulezi ,nejlepe nekde ve tme.CHutove vyborna nahorkla chut s takovou typickou chuti travy..
do alkoholu treba dat troska oleja,mam 7 dcl a dal som tam asi stamprlik oleja,pol....(ja som pouzil olivovy)a mam to w izbe stupne asi tak okolo 23...mam to mesiac...terazw piatok to wypijem na sporovi ale uz som to skusal dal som si loga a asi 30 min som bol z toho pici taq secko
zdravim xD ja to mam take odzkouseny vezmu 1 L slivovicky 50 % a vic i 60. materialu tam dam tak zhruba dopoloviny lahve,necham tak 14 az mesic odlezet ve tme pokojova teplota obcas protřepat a otevrit na 5 min. 2 az 3 panaky a je vymalovano
ps: z obycejny cutky
RespectFlowers > odkial mas `100% alkohol` ?? .) .. mozes mi dat kontakt ?
pri vyluhu je najdolezitejsia kvalita vstupneho materialu, ako tu uz niekto spominal - ci uz ide o alkohol urceny na konzumaciu, alebo ethanolovy `quick wash` hash ... osobne davam prednost tomu hashu, pre mna je idealne v 80% (a viac ak je mozne) ethylalkohole vykupat buds tak, ze ich v uzatvaratelnej nadobe zalejem, aby hladina siahala po vrchnu hranicu buds, uzavriem, prudko trepem max. 2 minuty a potom precedim cez kavovy filter (cim bledsi produkt dostanem, tym lepsie, tmavsi znamena privela chlorofylu a inych nie velmi ziaducich latok navyse) ... precedeny ethanol necham odparit zahrievanim v nadobe z dvojitym dnom a zostane mi velmi potentny a decentne chutiaci bledo sedy az jantarovo hnedy produkt ...
pokial stacia 2min, tak luhovanie po dobu niekolkych dni bude fungovat urcite tiez ... osobne by som to nepil, ale ak ma niekto chut, why not .. a mimochodom, ci to bude ucinkovat, zalezi aj od individualneho metabolizmu konkreneho jednotlivca, totiz poznam cloveka, ktory sa jednoducho z nicoho, co zje (hash, iso hash, maslo, mlieko ... ) neodpali ... a ostatni okolo nesmierne
taky sem to zkoušel.nechal jsem asi tak 10G tak ve čtyrech deckach vodky po dobu cca 3,5 měsícu.pak sem to koštoval a vono nicjak píšou ostatní je potreba si neco silnejšího.
Původní příspěvek od johnko333 do alkoholu treba dat troska oleja,mam 7 dcl a dal som tam asi stamprlik oleja,pol....(ja som pouzil olivovy)a mam to w izbe stupne asi tak okolo 23...mam to mesiac...terazw piatok to wypijem na sporovi ale uz som to skusal dal som si loga a asi 30 min som bol z toho pici taq secko
Hmmm to je zajímavý měl bych strach, že Tě to trochu protáhne já mám absinth dám do něj příměřeně matroše a na zjemnění přidám trochu medu a myslím,že pohodička klidně počkám půlroku
Kanabidoidy jsou v alkoholu velmi dobře rozpustné, ale rostlina je vytváří uvnitř trichomů, které jsou obaleny voskovou membránou. Rozpustnost vosku v alkoholu je špatná a proto extrakce alkoholem za studena trvá velmi dlouho.
Jsem tu se svým pokusem výluhu a to hned ve třech druzích alkoholu. Posádka : Amundsen Vodka 1L, Key Rum 1L, KoskenKorvaPeachVodka (pro holky) 0.5L
Jinak už jsem zkoušel loni slivovici, ale ta mi moc nejede, tak letos tááák.
Alkohol nezahřívám, protože jsem toho názoru i zkušenosti, že se tím sice urychlí fermentace, ale je to znát na výsledné chuti. Takže pouze zaliju alkoholem pokojové teploty, zašpuntuji, protřepu a nechám v klidu louhovat v chladu a temnu. Baj vočko jednou za týden protřepu. A dám zase uležet.
Tak uvidíme
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..
Sem pak hodím edit, jak to celé dopadlo a jak to chutná.
Tak po měsíci to prvně okoštuju, ale myslím že to pár měsíců vydrží, tak uvidím zda se bude chuť a účinek nějak měnit.
Díky Mr. Men, já toho taky moc nevypiju, ale jsem zvědavej. No a kamarádi se o to jistě rádi postaraj
Smějte se krásně!
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..
mám jednu zkušenost s výluhem. Dělali jsme ho před několika lety. Poměr byl 1l slivovice + spostu palic. Nechal jsem to rok luhovat a zaležet ve tmě. Těšil jsem se na luxusní stav. Donesl jsem ho na akci...večer jsme se rozhodli, že to dame. Chut byla hnusna a nedalo se to pit. Překonali jsme a celkem žádny stav. Rano jsme to chtěli rozjet na lačno s kumpanem a dali jsme si po 2 panacích ale to byla chyba... tyčka jak sviňa, takze me zkusenosti nejso nejak valne