Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a je to zase jako vzdycky.Kdyz se na to kouknete tak zjistite ze v podstate zadna rada .I kdyz se kazdej snazi neco k tomu rict.Ja ted pujdu a zkusim schvalne ostrihat z jedne palicky ty malinkaty do fialova listecky s tema trpitivejma kristalkama a jen prez zapalovac vdechnout.Co se muze stat?
hele získej vlastní zkušenost a nemusíš se ptát.
Nebo jsi čekal,že ti tu někdo napíše,čím to máš ošefovat,nebo jak dlouho na to chcát.abys pak vytlemený padnul??
Původní příspěvek od Karkůlek No a je to zase jako vzdycky.Kdyz se na to kouknete tak zjistite ze v podstate zadna rada .I kdyz se kazdej snazi neco k tomu rict.Ja ted pujdu a zkusim schvalne ostrihat z jedne palicky ty malinkaty do fialova listecky s tema trpitivejma kristalkama a jen prez zapalovac vdechnout.Co se muze stat?
Poradit se dá, ale zkus se vyjádřit přesně. Chceš vědět jak začít pěstovat a nebo jak hulit? Ty tvoje rostlinky za moc nestojí a nejspíš proto tě uspávají, když tak zkus pěstovat indor, tam si pěkně spočítáš dobu sklizně atd. Pokud máš peníze a jak píšeš, chceš investovat do pěstování, tak ti určitě v GS vyberou sadu a nebu si vyrob skříň, návody tady jsou...sežeň klony a pusť se do toho. Pokud toho nechceš hromadu, možná ti bude stačit 80x80 skříň a 250W a můžeš se to začít učit.
Přesně. Každej se ti snaží poradit jak nejlíp umí, ale problém je v tom že to není jak příklad v matice kde pokaždý platí že 2+3=5 ... tady je to o něčem jiném, je to mnohem složitější.
Takže z kytky od vrcholku odřízni tolik kolik myslíš a dej sušit. Myslím tím vzít horní třetinu kytky, zbytek nech ještě 2-3 dny, pak vem další 1/3 a tak dál. Samozřejmě si to zdokumentuj a zapamatuj jak to vypadalo. Budeš tak mmít 3 vzorky jedné kytky v různých stádiích zralosti a pokud pojedeš příští rok přesně ten samej model, tak k němu budeš líp vědět jak moc zralej ti vyhovuje. Toť můj skromný názor
Ja mockrat dekuju !Musim upozornit ze jakakoli moje poznamka zde nebyla myslena nijak ustepacne nebo tak neco.Pouze jsem konstatoval ze se kazdej snazi poradit.A za to dik.Myslim ze je opravdu na case zkusit nejake to hydro.Jen to proste prubovat.Jen s tim spankem to bude asi jeste nejak jinak.Mozna nesedet po fajfce a necumet na bednu ale jit se nekam bavit jak tu nekdo uz napsal.Ale to chce mozna taky odvahu.Ja mam trochu strach ze budu blabolit a tak si nekde sednu a po pulhodine cumeni nikam se me chce spat.Jo a po tom co jsem vcera prubnul to cerstve ve fajfce jsem se tlemil i u nejakyho ceskyho serialu.Takze hura mezi lidi...