Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od money5 moc pěkne. začal jsi už hnojit?
No jéje, dávno :-)
1. zálivka hned po zasazení 10l/12 kytek PH5,8
s - Root Stimulatorem
Enzymes+
Growth/bloom axcellerator
1ml na litr od každého toto dávám při každém zalévání)
2. zálivka 3. den 10l opět, PH 5,7
přidáno Alga grow 1ml na litr....
3. zálivka 6. den 0,5l/kytka
Přidáno Alga grow 4ml na litr....
(týdení dávkování doporučeno výrobcem)
Od 8. dne zalévám 0.5l/kytka, cca 2x do týdne přidáno Alga grow 4ml/l - přesně 10. a 13. den..... další hnojení plánuji na 17. den,
15. den 18/6 naposledy root stimulator.....
21. den bych chtěl přepnout, tak pak asi jen upravenou vodu s Enzymes+ a G/B axcellerator (které budu dávat v již zmiňované koncentraci 1ml/l po celou dobu až po flushing0 - ještě uvidíme jak to do toho 21. dne vyroste....
PH mám mezi 5,4 - 6 (údajně se při nižším PH lepší vstřebávají živiny (asi to líp chutná, nebo co!))
Doufám, že to tak stačí, jinak jsem se o hnojení zmiňoval již někde na začátku......
Trochu Update Systému - kytky rozestavěny po celé ploše, která je cca pro představu 170 (jak již jsem uv áděl)
na 110 cm, což by podle údajů výroce mělo být naprosto bez problémů (což by s folií !diamond!" neměl být problém...)
dle údajů výrobce stínidlo Adjust-A-Wings které mám s 600W HPS (doporučeno výrobcem i v bioplants) osvítí prostor 175x130 cm. Dále výrobce uvádí že:
o 88% větší pěstební plocha
44% energetická úspora
o 44% snížená výhřevnost stínidla
Sklizeň až k 1 kg.......
Toto dta výrobce....
Z vlastní nevelké zkušenosti mohu potvrdit, že odraz tohoto stínidla je docela nápor.... Opravdu je to vidět...
Jak se říká "kvalita stojí peníze" a "nejsem tak bohatý abych si mohl´kupovat levné věci" tak mám pocit že je to opravud pravda :-)
Tak první foto: rozložení kytek v pěstírně které by tak už mělo zůstat (možná to ještě 1x-2x přeházím)
zdar
...to že píše výrobce je pěkný
šestikula svítí jak málocojsi viděl i v kousku okapu,zbytečná chvála předraženýho kusu plechu.
...vlastní bohatá zkušenost.
ph 5,5 je na hlínu málo.
Ani se nebudeš stačit divit a zespod ti poteče ph pod 5 a to už budeš kytky trávit.
Původní příspěvek od SIMOR zdar
...to že píše výrobce je pěkný
šestikula svítí jak málocojsi viděl i v kousku okapu,zbytečná chvála předraženýho kusu plechu.
...vlastní bohatá zkušenost.
ph 5,5 je na hlínu málo.
Ani se nebudeš stačit divit a zespod ti poteče ph pod 5 a to už budeš kytky trávit.
Zdar, tož tos mě fakt pobavil....
hmmm, okap, hééé to je fuckt Homerovina
Na druhou stranu Ti děkuji za tip s PH, budu zalévat s PH 6-6,5, je-li to lepší. Hmmm, jelito hééé
jojo, nenech se zmást reklamama na mýdlo Dove :c) neutrální PH je těch 6,5..
jinak to máš pěkné, přeju co nejvíce "štěstí začátečníka" ale jak to tak pozoruju, stavíš se k tomu zodpovědně :c)) akorát to zavčas přepni na květ protože ony ty kytky, to že jsou na květu pochopí áž tak za 5-7 dní a celou tu dobu (a v závislosti na genetice i pak) ještě porostou tak ať ti to nepřeroste :c)