Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to jeste ozivim: osvedcilo se mi pesteni v kyblu bez der: nevyteka potom voda a vsechno se nepocmrnda - ale jeste predtim, nez tam dam substrat, tak dovnitr kyble vlepim (tafixem) svisle dvoucoulku trubku z plastu (az ke dnu!), dole ji trochu obalim keramzitem, at se neucpava substratem a pak zalivam jen do ty trubky; davam pritom pozor, at dole nestoji voda. Presne vim, ze neni prelito, ponevadz vidim az na dno, event. prebytek vody, kdyz mi ulitne ruka, jde vycucnout. A stejne to udrzuji spise suchy.
Podle rychlosti, s jakou se voda do kyble z trubky nacucava, casem velmi dobre odhadnete, jak byl ten substrat jeste vlhkej.
děrované květináče, akorát jsem je neměl přímo v misce, ale na placákách, aby nestály přímo ve vodě. Voda se z misky (černé) odpaří a asponˇ zvlhčí vzduch, pohoda.
No,myslim,že je celkem jedno,jestli mate diry,nebo ne.Já je třeba nemam a zatim jde všechno v klidu,je pravda,že si musim dávat bacha při zalívání,ale když ste šikovný,tak to zmáknete.
Jo a s tim větráním,nepříde mi moc logické,že by nejak pomohla taková mrnavá dirka na ktere ten květináč vlastně jeste stoji:-),ale názory jiných nevyvracim,pouze vám cpu svoje:-)!
¨No nic,pěstujte a hrabejte se v hlíně dál,pa,Káča...