Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Druhé kolo 220W Nurturlite(spoříme jako vždy)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

a další kousci

Old Post 20-09-2009 v 13:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Případné dotazy a fucky uvítám

Old Post 20-09-2009 v 13:25 PM
kalimist
Stálý Člen

Karma uživatele kalimist - 95% PěstitelskáKarma uživatele kalimist - 95% PěstitelskáKarma uživatele kalimist - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Vcelku brutální volba narvat G13 má vcelku hodně velký rozestupy mezi patry a prímo brutálně se táhne nahoru do 20 dne květu a to 2X větší rychlostí jak v růstu být tebou okamžitě přepínám

I když nevím co to máš přesně za genetiku protože G13 je dost a nevím co přesně máš to co jsem psal se vztahuje na G13Xskunk.

Old Post 20-09-2009 v 13:31 PM
kalimist je offline   Profil uživatele kalimist   Find more posts by kalimist   Foto galerie člena kalimist   Click here to Send kalimist a Private Message   Add kalimist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Zdárek,jj vím že vylítne jak sviňa.ale za 2-3dny přepínám,jen jsem jim začistil výhonky,nechám je ještě vspamatovat a můžou začít vesele kvést

Old Post 20-09-2009 v 20:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

No udělal jsem to jinak,dneškem začínaje jim každý den uberu hodinu na svícení,tak se za 5dnů dostanu na 12/12 a kytky nebudou mít takovej šok.

Old Post 20-09-2009 v 20:16 PM
kalimist
Stálý Člen

Karma uživatele kalimist - 95% PěstitelskáKarma uživatele kalimist - 95% PěstitelskáKarma uživatele kalimist - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Fakt se ničeho nemusíš bát tato kytíz začíná nakvétat až po 14 dnech takže budeš mít ještě dost času na ledacos držím ti palce já s toho mám takový brutalní koštata zatím to tvoří takové hodně malinké paličky ale jsou všude

Old Post 20-09-2009 v 20:45 PM
kalimist je offline   Profil uživatele kalimist   Find more posts by kalimist   Foto galerie člena kalimist   Click here to Send kalimist a Private Message   Add kalimist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

Zdar groweři Mám tu pár fotek ze 3. dne 12/12 , holky postříkány pythaminem,zálivka jedu stále A+B Bcuzz+enzymy AH, na bloom od groteku seru,pojedu celou dobu A+B,nevim jak je to možné,ale v tom Bloom od groteku jsou ohromný kusy jakoby soly,až 1cm velký,a nejdou v něm roztřepat,tak tomu vůbec nevěřim a tudiž na to kálim.

Jinak holkám zřejmě nic nechybí,jedou podle plánu a jelikož jim dávám dusík po skromnu ani se netáhnou.Každá má zatim 6 větvý a z nich uvidíme co budeAle co se týče vzhledu,tak si myslim že RED Nlitka dokáže nahradit MH výbojku hravě,jen to trvá o 3-4dny déle nuže posuďte samy......

Old Post 24-09-2009 v 22:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

a dále:

Old Post 24-09-2009 v 22:21 PM
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:

Zdravim tě,po mém předchozím kole kam si mi dal komentář sem tě chtěl požádat o radu,co se týče toho prolévání a podobně. Jak je z mého druhého příspěvku patrné, zvolil jsem dobrou genetiku G13 a řízky už mi krásně jedou,co se týče toho minulého,tak jsem měl problém z moc zasolenym substrátem,tak bych rád věděl jak prolívat,abych to zase nepřelil, dávám tak 2X v týdnu 3dcl každé kytce. teď hnojim jen jednou za 3 zálivky a to A+B voeding a jsem sním spokojen. Co jsem pořídil hnojky od groteku,tak v Bloom a vita maxu sou jakoby vysrážené soly,tak je používat neci.Pojedu celou dobu A+B a ktomu přidám jen Monsterbloom,bud fuel a heavy bud,nakonci samosebou final a zálivky mimo hnojení jen voda PH 6+ enzymy AH. ale s tvrdou vodou mám dost velkej problém,nedá se pořídit nějakej filtr,mimo RO? Nebo pokud bys mi poradil stim prolívánim,kolik vody atd.Díky,zatim hoja

Ahoj
Pokud zvolis spravny substrat treba plagron grow mix tak se ti to nepodari prelet.
K tomu prolevani_Prvni musis zvolit spravnou vodu (destovou nebo destilku) oboji maji minimum mineralu tim padem zadnej vodni kamen atd.Proleva se tak ze pudu maximalne proplachnes az tece voda spodem (priklad: 5l kvetnik muzes prolet i 8l vody) voda musi byt uplne cista bez hnojiv a ph upravena,PH6,0 by melo byt ok.Muzes pouzit ENZYM na proplachovani (enzym neni hnojivo!)treba od plagronu nebo Advanced hydroponic.Enzymy odbouravaji prave ty soly v substratu.Substrat nechas zlehka proschnout a muzes zase zahnojit.Kdyz budes proplachovat kazdejch 14 dni tak to bude ok.Nejdulezitejsi je vyber vody a to jak na to proplachovani tak na beznou zalivku.Dalsi vec je vyber substratu,musi byt vzdusny,musi dobre drzet vodu ale nesmi vznikat bazina,voda jen protece a puda zustane jen vlhka (dobre drenazni schopnosti).Kup si ten grow-mix od Plagrou.Pro jeste lepsi drenazni schopnosti muzes dat na spodek kvetniku kaminky nebo Hydroton,a aby ti puda rychle nevysichala,dej na substrat malou vrstvu Hydrotonu,ten bude shora drzet vlhkost a puda nebude tak rychle vysichat.

Tady obrazek (pokus o prurez kvetniku) Doufam ze ti nevadi ze jsem to dal sem?

At se dari

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 25-09-2009 v 14:28 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jo jeste neco:NIKDY NEPOUZIVEJ ENZYMY S HNOJIVAMA!Je to napsane i na obalu.

Na rust pouzivej modre spektrum ne crevene,cervene pouzij na kvet.

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 25-09-2009 v 14:43 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

Díky za rady, já mam napůl substrát,napůl kokos.vodu to drží dobře a a hnojim stylem 1X hnojky a 2X voda ph6,0+enzymy.To si myslim ze je ok,za tyden vyzkousim ten proplach,ale spis za 14dni,jedu jen a+b a par výživ a to si myslim že moc nezasolí...mno uvidíme,ale rady příjímám dále....

Old Post 25-09-2009 v 23:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

A stim spektrem,tohle i na RED jede solidně a přímo to i doporučuje výrobce.Nechápu proč bych kupoval na cca 12 zvlášť lampu,nebo dokonce dvě,když to pěkně jede i pod touhle,naopak si myslim že ty tlustý stonky a pevný listy jsou jen výhodou.kolikrát lidi na MH nebo na Nlite Blue maj vysoký košťátka a to ty moje si myslim zatim nejsou,tak uvidíme.

Old Post 25-09-2009 v 23:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Zdrawim,vyskytl se mi problém,začal jsem zalévat vodou se sníženym PH 6,0 a listy mi začaly tak nějak krabatět a tvoří se na nich různé flíčky,červeno,hnědo žlutý,myslíte že je to tim PH?Skusim sem nějak v průběhu dní hodit foto.

Old Post 29-09-2009 v 05:43 AM
Bo.OsteD
Stálý Člen

Karma uživatele Bo.OsteD - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Hornymll
Zdrawim,vyskytl se mi problém,začal jsem zalévat vodou se sníženym PH 6,0 a listy mi začaly tak nějak krabatět a tvoří se na nich různé flíčky,červeno,hnědo žlutý,myslíte že je to tim PH?Skusim sem nějak v průběhu dní hodit foto.

Měl jsem podobný problém a vyřešil jsem to tak, že je párkrát prolil vodou z kohoutku a přestalo to. Hnusný listy jsem pak ustřelil

Old Post 01-10-2009 v 20:50 PM
Bo.OsteD je offline   Profil uživatele Bo.OsteD   Find more posts by Bo.OsteD   Foto galerie člena Bo.OsteD   Click here to Send Bo.OsteD a Private Message   Add Bo.OsteD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

Ja pH vody nikdy neupravoval (okolo 7),kytky zalival primerene,bud odstatou nebo svete div se i vodou primo z kohoutku,avsak vlaznou.
Nikdy jsem nedela masakry typu 8l vody na 5l hliny.Hlinu jsem po vsemoznych letitych zkusenostech nijak neupravoval,zadna specialni,napr.typickej zahradnickej substrat, nebo A+B extra s vermikompostem,zadnej perlit,zadna drenaz,proste nic. Hnojil jsem 1xtydne dle navodu hnojivem PLAGRON GROWTH BLOOM.
Cervene spektrum na rust naprosto v pohode,pokud nechces vyhazovat penize za modrou specialku,jinak modra samozrejme o krapet lepsi - opet ma vlastni zkusenost.Samozrejme spravne ti radi nechat substrat castecne proschnout.
Nemyslim si, ze by mnozstvi a intenzita podavaneho hnojiva mela zasadni vliv na vynos a hlavne kvalitu huleni,ba naopak.
V ZASADE BYCH TO VSE ZESUMIROVAL do vety: PROC TO DELAT SLOZITE,KDYZ TO JDE I JEDNODUSE.

Jinak kyti jsou docela peknyK+
V podstate zalezi uz jen na tobe,jakou cestou se das,jednoduchou,kde clovek udela minimum chyb nebo slozitou a prekombinovanou pro profesionalni kultivatory,kde zacatecnik snadno pohori.

Old Post 04-10-2009 v 10:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 32

-Ra- Zdravim tě,a jsem rád že je tu někdo s podobnym názorem jako já,dávám zásadně přednost hlíně a vím že když dá člověk kytkám trochu lásky a dělá to pro radost,tak jsou výsledky někdy opoznání lepší. Taky už jsem přišel na názor že někdy míň znamená víc a to u výše zmíněnejch hnojiv.Proto je přidávám jen jednou týdně a to ještě v menší míře než mi dodal výrobce a světe div se,zatim se holkám daří. Ty listy se taky přestali kroutit,bylo to nejspíš jen tim výkyvem PH,ale jinak díky za rady a K.

Old Post 04-10-2009 v 11:06 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás