Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ocko, ja si z nikoho nerobim srandu do certa ale nechapem furt to technicke hulenie a vlastne je jedno ako sa zhulis hlavne je ze si v oooooooooookkkkkkkkkknnnnnnnnnneeeeeeeeeee ci nie? tak vysvetli uz niekto toTECHNIC.. HULENIE ci nie
nerad by som bol keby doslo k omylu musel by saom sa teleportovat na gertu 8 a tam su strasne pazravi polikonci a sni chcem mat pokoj ESTE ASI NIKTO NEVYSEL POLIKONCOVI JOINTA ????? JE TO HUMUS STALE SA VLACI ZA TEBOU A SKRABE ZROHOVATELIMI ZIABRAMI O P]TNE POTKOLIENKY A TO JE FAKT YE HUKOT
technicke hulenie co to vlastne je ? mas na mysli hulenie technickeho konope - fujky alebo by si si chcel prepracovat techniku hulenia - nechcel by si sa raz miesto do okna prehulit do samolebky ?
samolebka ocko je ten magor ktory neunavnou tuzbou neustale narastajucou v nepricetnost sa ty sere do zivota su to ti co im slini tecu a trasu sa roskosou ze niekomu nieco s najvecsou pedantnostou a sarmom zbortia. cakal som ze sa niekto tak trochu (hlavne s usmevom na tvari)zamysli ,kedze tieto samolebky nemaju vegetny vegeticek ako asi konop-me-star-people a je to celkom faj predstava ze by viacero z nas putujucich a hladajucich by aspon v dusevnom pokoji hladali a priblizovali sa k tlejucemu svetlu........
do rapkokriku ja som zvaznel, koco uz drz hubu na nezmysli ta je .....nnooo prepac uz som tichhhhhhhoooooooooooooo......pst. p o m a l i c k i i d e m s n i v a t d e n
urcite sa najprv pohrizie ludo sam a potom ma zväčša nervičky ciki cak naopak a začne terorkovať okolie . ocko ale je tu aj nevedomost o ktorej ludo nevie a preto to je preňho vlastne NIČ ktore zufalo hlada.Na to si ludo postavi pekučky domeček a zavre si tam ritulu s tym NIČim a nehodla vyliest kym nesprchne prestrasny hrozne slzoslaný dažď ktory mu domeček rozseka na padrť.Potom sa pozre na seba" aha aký magor a buť niečo spravý a poučí sa alebo sa pobere zasa nezmyselnym smerom čo mu konec koncov robí strašne zle a ak sa ma zle tak to ludo 2 vidí ,počuje ,cítí, a zasa mu to robí zle a preto treba dačo do ruksaku vymysliet . Nech je veget .
ocko tak skuz zabalit aj magorom vojakom nieco do ruksaku nech mi daju pokoj .optazovat niekoho 5rokovje asi debilita sama o sebe ked im das najavo zeta vobec nezaujmaju be smart dont be a retard a oni to asi nezvladaju vobec a tieto greenlebky ma fak seru
aj tak tam nepojdeeeeeeemmmmmmmmmmmm
to koco
tak skusme teda zalozit novu temu : Ako sa vyzut z vojenskej sluzby alebo zeby Ako sa zmenit aby sa mi na vojnu chcelo ?
co by ste si vybrali ? ;-)
stou temov je to dobri napad ale ja som otvoril uz nieco ine ocko a tak to skus spravit sam lebo je to dobri napad a urcite niekto z toho vytazi a samolebky su stvorene aj pre vojnu