Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čest...
trošku mě přerostli BG už maj cca 50 čísel...tudíž sem nucen malí WS strčit do první skříně pod zapůjčený zářivky od LOPUSe...tímto díkec a začínám kvést...menší nechám na rustu cca týden ještě a pak půjdou z5 k ostatním....a začínám vážně uvažovat o 400W na květ
Dej tomu 400w....neboj se toho.....spotřeba není nijak šílená a ten rozdíl poznáš okamžitě! Vřele doporučuju. Taky jedu 400 poprvé a říkám si proč jsem to nejel už dříve.
dík za povzbuzeníno já ze startu chtěl jen skříňku 70*80...no něják se to všechno zvrtlo a v nové skříni mám vše předimenzovaný že bych se nebal 400W možná i 600W by se tam hodila jen lampa zustala původní 250W.před měsícem sem to viděl trošku jinak a dnes už bych vzal tu 400W
EDIT:
a teď mám dilema zda to dojet pod 250 nebo pořídit 400W.peněz nazbyt není..pořád se něco ladí a kupuje....
jinak sem se rozhodl vyhodit Noname...z 5ti kytek už sem zrušil 2 samce a akorát překáží
přerostlí BG asi prasácky ohnu vršky k zemi- tudíž se dostanu na cca stejnou výšku s Budhama a přepínám na květ....
vyzera to celkom pekne... apropo cim mas vylepeny ten box??? to vyzera na foliu ako mam ja so stavebnin co sa dava pod sadrokarton ale podla mna ako odrazovka je to porovnanie cena-odraz celkom dobraaa varianta.... a ktym white skunkom co mas od sishi aj tebe sa tak velmi vetvia ako mne? ja ich mam asi 7 cm na vysku a uz maju 4 poschodia listou:P inac K+ nech ti to porastie
čest...
díkec všem za K+...cením si toho a divím se že sem si ještě nevysloužil K-
to:ZivyKvet-máš pravdu.je to právě tato parotěsná folie s povchovým pokovením.připadlo mě to jako nejlevnější řešení než kupovat diamantovku na celou skříň za litr...K WS....no sem na tom podobně...cca 10 sm a 4-5 pater ale už sem to zastřihl.
Foto 6dne květu dodám asi dnes nejpozděj zítra.něják nestíhám
čest...
takže sme na 8dnu květu...zatím jedu pořád 250W ale už za pár dní bude 400W
žádný pořádný změny.začínaj se pomaličku chlupatět a vonět...krmím 4ml/l podle návodu Alga Bloom co 2-3 dny
TEPLOTA. do 28C
VLHKOST. about 50%níž se prostě při zalívání 12l vody jednou za 2 dny prostě nedostanu i přes odtah NONSTOP
Stínítko sem roztáhl pro větší rozptyl světla.dal jej na podél/taky mohl někdo poradit/ a až příjde new 400W tak se pokusím v práci o HOME A-Wing z těch dvou klasic 50*50
krasny grow comatik,jedes jako zavodak.na tolik lystu je vlhkost jeste mala,az pride ctyrkilo tak vysoko a pak snizovat.skoda ze ti nevyslo to ctyrkilo pri prepnuti na kvet,to maj snahu jeste to dohnat a patrujou palice.drzim palcaky - prvni grow je vzdycky nej. ....ps. uz ti chybi jen PK 13 14
4Karelsem
díkec....no já myslel že je to buřt než to začne kvísttak příště vím/ve vidině ušetření pár korun na el. sem si myslel že 250W na první týden/dva to bude stačit/...příště napravím a aspoň budu moct srovnávat...
Apropooo-PK13-14 už mám doma ale netuším kdy začít plácat na kytky-myslíš že teď už bych pomalu mohl začít?zároveň s alga bloomem?vůbec netuším...
dík za rady
PK 13-14 dodávej ke klasickému Bloomu jen dávej bacha na PH živného roztoku. kombinace některých hnojiv může dost snižovat nebo zvyšovat PH. Jedeš hlínu takže normálně podle návodu...... Já osobně přidávám PK až jak se pořádně objeví paličky.