acheron
Stálý Člen
|
tie svoje negaptakoviny si strc niekam, myslim ze ked to ma odskusane tak to taka PAKovina asi nebude .)
citace: |
Původní příspěvek od Dudušek
Zdravím, co se týče kvetení, nebo vlastně přepnutí na květ, tak s tím zpravidla problém nemám, samozřejmě některé modely jsou více problémové ale od toho jsou hnojky, abych jim pomohl.
Jinak JO, používám kristal květ na přepnutí na květ v cca 10x květší dávce, co se týče toho spálení, tak zkuste spálit v průměru 2metrovou kytku!? Mně se to zatím nikdy nepodařilo. Můj postup je následující, první den zaliji zálivkou cca 10x větší koncentraci než je předepsaná a pak cca do týdne aplikuji cca 5 - 8x květší koncetraci Pk13/14 a tohle většinou zabere a když ne, tak přidám znovu šokovou bombu.
Co se týče toho, jak někteří opovrhují krystalonem, tak s Váma souhlasím, je to vcelku hnus, ale věřte mi, že na nakopnutí jak k růstu, tak ke květu je to ideální věc. Během zbylého období kytkám dopřávám jen to nejlepší hnojivo, konrétně vše Plagron a věřte mi, že ten kristalon v mojem hulení neucítíte, během té doby se vstřebá!!! V květu používám Plagron květ, pk13/14, atazyme, ze začátku ještě trochu pythaminu a končím final solutem.
Shrnutí je takové, že ne všechny kytky to fakt přepne, ale značně jim to pomůže k přepnutí a fakt je to nakopne, za tu dobu, co to aplikuji, cca 4roky mi z cca 45modelů co jsem jel nedokvetli snad jen 3-4modely, ostatní všechny ano.
Jinak by mě zajímalo, jestli kabuto opravdu používá Final k přepnutí na květ, protože se mi to trochu nezdá, dá to šílenej impulz kytce k umření, ale právě proto se obávám, že kytka sice vyhodí květy, ale přitom až moc rychle umírá a nedokvete úplně(umře dřív, než pořádně dokvete...), snad se kabuto k tomu vyjádří, kolikrát to používá, v jaké dávce, čím hnojí po aplikaci atd..... |
|