Hlava
Mad Head
Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229
|
citace: |
Původní příspěvek od jusr
to mlíko sem fakt zkoušel a jako v pohodě. bakterie mléčnýho kvašení (taky s fotkama) je dobrá kultura ke kořenům
...chmelový paličky případně listy /i listy ganji / je dobrý hnojivo , někde tu jsou i fotky. canna píše na svejch flores že mají extrakt z chmele |
Jo pokud sem se dočetl tak jsi placal něco o dceři ředitele mlíkarny , ktera vykvasila ve stínu , tys si to s ní pak zalil nebo cos to psal , jo mliko jsi zkoušel a jak ? Tou skvašenou srčkou jsi to zalil ?? Nebo jsi ho vychastal a pak ses do toho ***** ??
"mliko sem fakt zkoušel" ja taky , každej den si ho leju do kafe .
Dost keců .
Mliko jako fungicid ? Jo funguje to , mlíko nejlépe BIO se naředí v poměru 1/10 s vodou a střiká se na listy zeshora a zespoda i na stonek . Nejde to používat když je kytka hodně napadená , používá se to jako prevence !! Pokud budete zvyšovat poměr mleka/vody , tak si jen způsobíte starosti s tim že višší koncetrance mlíka vytváři plíseň , pozor na to . Proč BIO ?? No protože mliko ktere neni pasterované má v sobě antibiotika . Jak sem se dočetl tak to dobře funguje na padlí , plisně , mšice . No a používa se to na okurky , begonie a taky vinnou révu , kdo z vás bude stříkat mlíko na kytky ??
Asi tak , jestli tvrdim že neco dělám, tak to vim jak to dělam , ne jen o tom kecat nějaky smyšlenky a teorie co jsi někde vyčetl , jinak jako ty to leješ do kytek u indooru??
citace: |
Původní příspěvek od Host
zalívat mlíkem a prasárna? proč ? je to osvědčená praxe ale to asi nevíš
jinak jako hodně lidí říká že ke stonku lijou pivko... |
No to ti to musi vonět doma 2měsice vykysnany mliko v květníku , jo je to osvědčená praxe jo je ale na polích , venku .
To že napíšeš že jsi to zkoušel je sice hezké ale nic to nevypovídá , nekolikrat sem te varoval před takovymhle zasíraní fora , TB , cau Hlava
|