Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi,holky vypadaj stále krásně,rostou a přiznám se ,že i chutnají moc dobře...jen bych potřeboval poradit,...zvlhčovač mám už OFF,ventilator jen jeden puštěnej na nejmenší otáčky,...a vlhkost se mi drží mezi 50 až 80% ... nevím čím to snížit,bodlo by mi takových 30% poraďte pls...nepomáha ani pohlcovač vlhkosti .)
čus...
máš to moc pěkný...taky budu řešit stejnej problém...jedu taky první indoor..na rustu zatím paráda ale vlhkost kolem 70%...otázka čím srazit v květu vlhkost dolů...asi přidám větrák navíc/680m3/hod/ co mám doma a potáhnu to podtlakem do komína
jo kamo nevypada to zle, priste hlavne neotrhavej ty velky listy, s vlhkosti jaxem ti uz rikal: teplo,odtah,vetraky a odvlhcovacka, ktera je dobra treba do sklepa, a ne u tebe ty vole stejne u tvejch palic je riziko plisne minimalni, to by musely bejt mnohem vetsi bambule a co rikas na ipo? dobry ne