Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
update...trošku povyrostli, ještě čekám, že budou tak 2X takové, ale nevím, jestli stihnou dozrát, jsou to hlavně indoor věci...každopádně dávám 1dc na 2l vody OBM, PK a Top MAX+ Ripen
Tak letošek byl ve znamení boje se vším možným...neměl jsem teď moc času, takže jsem tento fotopříběk trošku zanedbal...každopádně jsem vyštrachal ještě nějaké ty fotky z posledního tažení květin...první příspěvek je z kukuřky
Toto jsou nějací ty chudáčci ze školky, příští rok tam sadím zase, ale mnohem dřív, tahle várka prostě nestačila vyrůst...v modelech mám mrdník, ale fungují super...
Protože opravdu nevím, jaký model zrovna kouřím, smoke report asi dělat nebudu...Leda by to někoho opravdu zajímalo...
Každopádně pár slov závěrem, letošek mě spíš sral než cokoli jiného, je to samozřejmě i tím, že bylo málo času ...blabla a že čórky čořily jak protrhlý..blabla a srnky se zajcema taky nějak nelenily..blabla, ale něco se urodilo...pro mě je to asi nejslabší rok vůbec, mohlo by být ale i hůř,...
Takže děkuju všem za K a s novým rokem se tu zkusím trošku blejsknout...Mějte se...