Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zahradník:jj díval jsem se,krásně vyplněnej prostor krásný palice není co dodat...když to budu mít alespoň z půlky hezký jako ty budu rád
Jinak dneska jsem se pokoušel narvat holky do mřížky.....bylo to bez šance....a asi po 2 hodinovým usilí jsem si uvědomil...proč já vůl tam chci rvát vůbec mřížku,když mám všechny krásně rozvětvené ve stejné výšce....a holky vyplňujou krásně celý prostor takže mřížky netřeba
Zítra jeden den tma(pro zmírnění šoku z přechodu na 12 h režim) a pak přepnutí na režim 12/12 po růstové fázi 16.Dní 18/6
Dneska jsem to trochu přehnal s výživou pro holky,tak to snad zvládnou Zálivka 15L.....4ml/L GROW.....4ml/L BLOOM..... + new doplnky co jsem dokoupil.....1,5ml/L PK 13 -14 CANNA.....
2ml/L CANNAZYM....tak to snad holky nějak přežijou
JJ díky moc.. Jen jsme se chtěl zeptat jestli to nedávat v celým květovým období je to přeci jen P a K tedy fosfor a dusík tak by neměl nijak uškodit právě naopak by to mohlo být dobrý ne?
Stoned_r41d3r : pozde preply :/ Protrhat spodky, dat lampu co nejniz, povohejbat, jinak to ta 250tka vsechno neprosviti.
Ono to možná s této fotky nevypadá ale ůplně všechny spodky jsou protrhány a paličky co jsou nejdál od lampy jsou maximálně 20 cm víc nikde nejsou G13 a chronik to jsou ty v zadu jsou od lampy asi 5 cm fouká na to jen klipsnák a vůbec se to nepálí jinak ono to strašne vyletělo po přepnutí ani nevím jak D: ale G13 ta vylítla o takových 40 cm ale říkam že všechny paličky max 20 cm od výbojky jinak je to přeplí přesně dneska 13 dní ale jak jsem psal minulý příspěvek byl 6 dnu květu od doby kdy vylezly blizny ale máš fakt pravdu na 250 je to moc a jsem rád že jsi to zhodnotil.
Dneska namísto enzymů od canny jsem zkusil enzymy od plagronu a co se nestalo G13 to trošku zesmažilo takže už budu dávat jen canazym od canny.Chudák G13 začla kvést jako poslední tak snad to dožene a ted ješte tohle ale jsou tam 2 protože sensi star byl nějakej zakrslej tak byl nahrazen nahrancicí G13skunk jde vidět na prvním makru v pravo v rohu měla totál spálený lístky tak šly pryč.
no jungle jak svina....delaji se ti sisky aji na spod?jak sem mel tolik kytek tak se mi udelali jenom na vrchach a dole pusto protoze lampa nedosvitila dolu..vetraky tez neprofoukly takze cirkulace vzduchu byla na prd a dole se zacala delat vlhkost nakonec tomu pridali sviluse....
Ono to vypadá že je to brutal jungle,ale světlo dopadá až na květníky ,které jsou dosti nízko a každá kytíz je dosti proholená a má maximálně 4-6 výhonů,které jsou ty horní paličky které se opalují pod sluncem.Všechny paličky které jsou dál jak 50 cm od slunce jsou odstraněny,tak jako ty které byli stíněny listmy jsou fuč.HDF a BJ ten má kolem 6-8 výhonů.
Fakt žadná hrůza nechci tam mít přerváno protože by s toho pak asi ani nic nebylo.
Chci prostě od každého modelu nějakou tu paličku na košta
Chtěl bych si s Double Gum udělat maminu ale nějak se mi nechce řešit přes seedbanky protože mám špatné zkušenosti se seedbankama a 2x mi nic nepřišlo a prachy sou fuč asi sem lamka mno.