Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když je pořádně naohejbáš a zastříháš tak tím snížís jejich velikost (myslim tim ohejbanim). přeponutí bude podle toho jak ty kytky budou vypadat, ale eště je brzo...tak za tejden bys cca mohl.
Jenže je nějak ultra zohýbat nejde kromě tý sítě kterou plánuju..FIMka zrovna 2x nevyšla protože měli hlavy moc malinký takže to nešlo ani odhadnout..Na jedný FIM vyšla..
Zdarec, nevim jestli jsem slepej jenom já, ale přijde mi, že na těch kytkách nejsou vůbec žádný znaky po fimování. Zhruba před 14 dnima jsi to udělal, ale ty kytky ti pořád jednou rovně nahoru. Být tebou tak se toho nebojim a poslední patro pořádně seknu. Určitě nic nezkazíš, naopak. Jinak teda 10 kytek je podle mě na 70w dost, ale vzhledem k tomu, ze ti nejspíš vyroste nějakej ten samec, tak by to mohlo být v klidu
Znaky tam jsou, zdeformované listy.. Jsou vidět..Jak jsem psal, FIMKA mi nevyšla nešlo to ani pořádně odhadnout jak měli malinkatý hlavy..Včera jsem udělal pokus 2 a to už bude v cajku řekl bych..
Ja vím že jsem ho neovlivnil, takhle jsem to ani nechtěl, jen se ti tu snažím vysvětlit, že se mi ta FIMka prostě nepovedla a odnesli to jen listy.. Fota hodim až se vzchopěj..
Tak přinášim nějaké info..Vypadá to že minimálně 5 kytek budou samci..Nechám je ještě trošku dozrát, abych se nemýlil..Jednoho samce už jsem rozškubal na kousky..
Tak to je škoda.. Věřil jsem, že z 10 kytek ti alespoň jedna, dvě, tři zůstanou. Příště jeď hned od začátku klony a nemusíš se nijak v průběhu strachovat, či to takhle skončit. Sežeň klony a jeď dál Neváhej a hlavně se nenech odradit