Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » * Orange Bud * 2.kolo * 150 W *
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Bo.OsteD
Stálý Člen

Karma uživatele Bo.OsteD - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

1

Old Post 16-09-2009 v 07:58 AM
Bo.OsteD je offline   Profil uživatele Bo.OsteD   Find more posts by Bo.OsteD   Foto galerie člena Bo.OsteD   Click here to Send Bo.OsteD a Private Message   Add Bo.OsteD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

2

Old Post 16-09-2009 v 08:01 AM
Bo.OsteD je offline   Profil uživatele Bo.OsteD   Find more posts by Bo.OsteD   Foto galerie člena Bo.OsteD   Click here to Send Bo.OsteD a Private Message   Add Bo.OsteD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dobby - 81% PěstitelskáKarma uživatele Dobby - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Máš to fakt krásný.. Dám na Tebe a vezmu si tu 150 tku.. Ta ani moc netopí co:? Já mám podobnou skřín jak ty. Každopádně k+ nice ať se daří...

Old Post 16-09-2009 v 08:15 AM
Dobby je offline   Profil uživatele Dobby   Find more posts by Dobby   Foto galerie člena Dobby   Click here to Send Dobby a Private Message   Add Dobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Dík moc.. Hae skoro fakt netopí...já mám vyvedenej větrák tak asi 15-20 cm od lampy...tže veškerej teplej vzduch jde hned pryč.
Míň topěj snad jen úsporky...)
Kytky můžu mít 10 cm od lampy a nespálej se....tím neřikám, že to není možný (flame) ..

Podle mě na doma je 150 super...250 tě nakonec přijde, při omezených financích, na docela dost...)

Kamarád teď sklidil 4 kytííz WW, taky zpod 150-ky...a zdá se mi, že výsledek je víc než dobrej...

Old Post 16-09-2009 v 22:17 PM
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

zdravim .. tedka jedu 150W vertical a listy mam skoro nalepeny na vybojce(nespaleny) .. kolo pred 150w sem mel 250w a tam sem mel taky vybojku co nejblize vrskum kytek (cca 10cm ).. proste to chce dobrej odtah ...jinak at chutna ..

Old Post 17-09-2009 v 14:09 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Dík..) Časem napíšu i Smokereport ...

Přesně...na odtahu fakt záleží...
...kdyžtak poznáš, pokud to dáš moc blízko...
a myslím, že víckrát, to rozhodně neuděláš..

Old Post 17-09-2009 v 16:29 PM
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

doplnění infa: Tak kámoš sklidil z těch kytek 80g ... skříň - ani ne metr na metr ... a docela pěkný pocity z toho máme..

Old Post 21-09-2009 v 09:49 AM
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Malý update.

Holky teď začínaj 5. týden květu....
Teplota a vlhkost stabilní, jen přes noc trochu kolísá, jelikož se i venku ochlazuje

Předevčírem byly u holiče, tže teď vypadaj trochu jako košťata, ale tvrdý košťata.

Počítam max. do poloviny října...pak KOSA..
Paličky se postupně barví do oranžova, přesně, jak by měly (alespoň podle modelu teda) . Skoro všechny jsem je ale musel podvázat a zadrátovat, jelikož to fyzicky trochu neunesly..

Old Post 28-09-2009 v 15:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Bral bych taková "košťata".. Takže kolik tam teď máš vlhkost a teplotu? Jinak super.. posílám K+

Old Post 28-09-2009 v 16:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tže ta teplota...)

Měřeno v:

18.00 - 26 stupňů
21.00 - 25 stupňů
-----konec světla -----
22.00 - 18 stupňů

-- na noc vypínám odtah
-- a
-- dík moc za káčka..

Naposledy upravil Bo.OsteD 28-09-2009 v 21:05 PM

Old Post 28-09-2009 v 21:00 PM
Bo.OsteD
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

OPRAVA!!

Nevím, co jsem dělal, co se mi ten den přihodilo, ale povedlo se mi se trochu přepočítat. Tže jak jsem v minulym příspěvku psal, že jsou v pátým týdnu, tak to vůbec nebyla pravda

13.9. to byl měsíc ... dnes končí 7. týden ...

Palice jsou opravdu macatý a voní celej pokoj, ale už nebude dlouho trvat a půjdou do temna.

Začnu flushovat, pak 0/24 - 2 dny + poslední dva dny trocha Matonky ( asi )

Old Post 01-10-2009 v 21:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

No jo, podle fotek fakt nádhera.. Ty nepoužíváš pacháč jo? Jsem zvědav jak to dopadne s tou Matonkou, pokud jí tam teda dáš..

Old Post 02-10-2009 v 08:10 AM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Zdar,tu matonku jsem moc nepochopil,ale jsem zvědavej,jinak k letí.jo a kde se dá sehnat 150W ?asi jen nějaký starý tesly apodobně co?

Old Post 02-10-2009 v 22:13 PM
josip222
Stálý Člen

Karma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

no K+ v prvom rade máš to nádherné priam ukážkové držím palce a som zvedaví na výnos...

Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100%
Parfumy
RQS Special Queen 014
Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?

Old Post 02-10-2009 v 23:53 PM
josip222 je offline   Profil uživatele josip222   Find more posts by josip222   Foto galerie člena josip222   Click here to Send josip222 a Private Message   Add josip222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

2 Hornymll: V Gshopech nebo ne?

Old Post 03-10-2009 v 08:11 AM
Host
Host

Příspěvek č. 32

John88 - no v Gshopech tak od 250W vejš,ale pokud najdeš někde 150W tak mi pošli odkaz.Díks

Old Post 03-10-2009 v 09:33 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-06-2011 - 6xOrangeBud- 200W CFL a 150W HPS - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás