Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dík moc.. Hae skoro fakt netopí...já mám vyvedenej větrák tak asi 15-20 cm od lampy...tže veškerej teplej vzduch jde hned pryč.
Míň topěj snad jen úsporky...)
Kytky můžu mít 10 cm od lampy a nespálej se....tím neřikám, že to není možný (flame) ..
Podle mě na doma je 150 super...250 tě nakonec přijde, při omezených financích, na docela dost...)
Kamarád teď sklidil 4 kytííz WW, taky zpod 150-ky...a zdá se mi, že výsledek je víc než dobrej...
zdravim .. tedka jedu 150W vertical a listy mam skoro nalepeny na vybojce(nespaleny) .. kolo pred 150w sem mel 250w a tam sem mel taky vybojku co nejblize vrskum kytek (cca 10cm ).. proste to chce dobrej odtah ...jinak at chutna ..
Holky teď začínaj 5. týden květu....
Teplota a vlhkost stabilní, jen přes noc trochu kolísá, jelikož se i venku ochlazuje
Předevčírem byly u holiče, tže teď vypadaj trochu jako košťata, ale tvrdý košťata.
Počítam max. do poloviny října...pak KOSA..
Paličky se postupně barví do oranžova, přesně, jak by měly (alespoň podle modelu teda) . Skoro všechny jsem je ale musel podvázat a zadrátovat, jelikož to fyzicky trochu neunesly..
Nevím, co jsem dělal, co se mi ten den přihodilo, ale povedlo se mi se trochu přepočítat. Tže jak jsem v minulym příspěvku psal, že jsou v pátým týdnu, tak to vůbec nebyla pravda
13.9. to byl měsíc ... dnes končí 7. týden ...
Palice jsou opravdu macatý a voní celej pokoj, ale už nebude dlouho trvat a půjdou do temna.
Začnu flushovat, pak 0/24 - 2 dny + poslední dva dny trocha Matonky ( asi )