Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den
Rozhodně rozesadit,tzn.každou do svýho kýblíku či do jámy.O Tom snad nemůže být pochyby,pane 12345.
Jen jestli nás nezkoušíte
Je to jen a jen na Vas 12345.Výsledek se dozvíte již brzy.Pěstu zdar!
Je možnost nechat obě,roztáhnout je co nejvíc od sebe až do postupného ohnutí vodorovně pokud je prostor.
kontrolu pohlaví není třeba zmiňovat,že?
growesweden
Naposledy upravil growesweden 24-07-2009 v 00:00 AM
já jich tam měl v 1 květináči asi 20 z toho sem vyškubal 8 samců .. tyhle vypadaj ještě malý,tak by přesadit šli,ae neriskoval bych potrhání kořenů.. nic se neděje,porostou normálne.
Ja sem mel jednou 2 kytky v kvetinaci a rostli hodne pomalu a zdalo se mi ze ta vetsi rostlina zatlacuje tu malou a tak se je rozesadil a slo to hodne videt,kytky se behem 2dnu znacne zlepsili
ja som robil podobni pokus minuli rok 40l kibel 2krat sučky večia utlačala menšiu až pri kvetovej faze som došiel na to že to bolo zbitočné tu druhu rastlinku zničila totalne na koniec už nemala ani listy bol to totožni model a ta večia bola fakt pecka najlepši matroš čo som kedi vipestoval a ta druhá total shit na chut to skrabalo tak že som to daroval na mlieko .