Ono
Stálý Člen
|
Ahoj .:INDI:. Mňa by zaujímalo, ako nakoniec narástol ten zastrihnutý Durban Poison a či si nezmenil názor na jeho zastrihnutie?
Ten neskorý nástup kvetu pri Chronicovi a GWS-rkovi prisudzujem genetike, keďže ide o odrody šľachtené pre indoor pestovanie. Samozrejme, určite sa dajú dopestovať aj na slnečnom mieste vonku, ale keďže som mal s nimi tú česť, tak som toho názoru, že tieto odrody pre outdoor nie sú určené a keď, tak iba pre veľmi slnečné miesto a suchú jeseň. Pretože pokiaľ si mal problém s plesňou u Durbana, pri týchto by to mohlo byť katastrofálne. Zrovna GWS aj Chronic produkujú extrémne husté šišky s veľkým množstvom pryskyrice. Stihli ti tieto odrody dozrieť?
Kvôli plesni som počas jednej sezóny prišiel o celé 2-metrové rastliny Santa Marie, ale aj White Russiana a iných. Splesniveli komplet všetky šišky a pleseň sa šírila takou rýchlosťou, že sa to nedalo ustrážiť.
Na prípravky proti plesni sa pozerám mierne skepticky, nie tak často sa stretávam s ich úspešným pôsobením. Ako najvhodnejšiu prevenciu proti plesni vidím slnečné miesto s dobrý prúdením vzduchu a výber vhodnej genetiky pre outdoor.
|
Marihuana je dar.
|