Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Zajisteni cerpalda proti potope
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
petr
Stálý Člen

Karma uživatele petr - 83% PěstitelskáKarma uživatele petr - 83% Pěstitelská

Registrován: Feb 2009
Příspěvků: 100 

Příspěvek č. 17

kazdopadne kluci vam sem pak prdnu fotecky je to zajimavej projekt, hodne se o tom mluvilo mrsknout na drip jenom 6 kytek do prostoru 1.2m2 a nechat dele na rustu (je to prales) na vysku mam k dispozici 1.8 metru tak doufam ze me to jeste nepreroste XD
mimochodem jak sem zapinal rucne cerpadlo kdyz sem delal pruplach tak sem to nechal zaply a cekal a cekal a zamyslel jsem se a najednou potopa (nastesti ne velka )

Old Post 16-07-2009 v 10:05 AM
petr je offline   Profil uživatele petr   Find more posts by petr   Foto galerie člena petr   Click here to Send petr a Private Message   Add petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antitalent
Stálý Člen

Karma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% Pěstitelská

Registrován: May 2009
Příspěvků: 110  

Příspěvek č. 18

Čaute. Riešim zaistenie čerpadla proti chodu na sucho a myslel som, že na tom nič nie je a mám to v suchu (teda v mokru v tomto pripade), ale táto diskusia ma docela zneistila, tak trochu nadviažem o čom sa tu diskutovalo. Dúfam, že sa najde nejaka dobrá a znalá duša, ochotná mi to vyjasniť.

Videl som to jednoducho tak, že kúpim čerpadlo s plavákom a zapojím ho na spínačky. Čerpadlo bude ponorené v sude a spínačky ho budú spúšťať podľa mojich nastavení. Ak sa náhodou spínačky poserú a príde k vyčerpaniu zásob vody, tak sa o vypnutie čerpadla postará plavák.

Potom, čo som si prečítal toto vlákno, mi nejde do hlavy, prečo petr neriešil zaistenie proti potope nastavením plaváku v sude do výšky, pri podkročení ktorej by mu hrozilo vyliatie zo systému.

A tak:

- je nejaký problém pri tomto type zaistenia (napr. v spolupráci <plavákový spínač - klasické spínačky> )?

- alebo ja sa nemusím ničoho obávať a bude mi to fungovať, petr to tak riešiť nemohol pre nejaký iný aspekt jeho systému? (nemám skúsenosti s hydropóniou, takže mi tam ľahko môže niečo unikať)

BTW, vlastnici cerpadla sub 6000, aká je max. doba neprerušovaného chodu tohto čerpadla? Túto informáciu nemôžem nikde nájsť. Potrebujem čerpadlo, čo zvládne aspoň hodinu v kuse.

Díky.

Old Post 17-04-2010 v 14:31 PM
Antitalent je offline   Profil uživatele Antitalent   Find more posts by Antitalent   Foto galerie člena Antitalent   Click here to Send Antitalent a Private Message   Add Antitalent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8440290 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív