Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekne pekne krásne premakaná elektrika a super vychytávky, len myslíš že nieje moc priskoro na kvet tie velké su v poho ale tie prcky...
Budem sledovať a za boxýk k+
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
To Hornymll:
Já doufám že šikmo zavěšená lampa nebude moc velký problém, přes žádné měřící přístroje jako je luxmetr jsem to sice neřešil ale když okem porovnám jak to svítí uprosřed a jak v rozích tak to snad nebude nic hrozného. Jinak mám v plánu čas od času kytky přeházet tak tím se to snad vykompenzuje.
To josip222:
Je to takový kompromis, kvůli velkým jsme přepnuli na květ a ty malé se s tím musí nějak vyrovnat. Jsme limitováni výškou skříně a s tímto modelem nemáme žádné zkušenosti takže můžeme jen doufat že to neskončí nijak tragicky.