Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar zatim to vypadá dobře (hlavně ty NYCD), s tím počasím s to docela trefil (viz. tvůj první příspěvek), kdyby to tak ještě měsíc vydrželo. Hnojíš je něčím nebo to necháváš na přírodě?
At se daří.
Zdravím máš to moc pěkný K+ na ten NYCD jsem hodně zvědavej jak ti dojede od somy se mě osobně ještě hodně zamlouvá lavender. A k té anketě volná příroda má určitě něco do sebe já takhle začínal a užil si 5 velice plodných sezon ale teď sem nakonec rád že mam už 5 let možnost zahrádky odpadaj tak věčný problémy s myslivcema,zemědělcama a čorkama ale zas nadruhou stranu riskuju hodně pohovor s policii čr ale zas se maj kyťule jako v bavlnce. Držím palec ať se ti problémy letos vyhnou Pěstu zdar!
GhostFace: Díky za přízpěvek, hnojil jsem opravdu málo: Jednou cca 2 dny po přesazení řízků do malých (cca 0,3 litrových) květináčků, to bylo krystalonem start. V květu dvakrát OBM, tak dvakrát doporučená dávka, ale na málo vody (cca 1 litr na kytku )
PuP z5: Díky mno mít před barákem zahrádku, tak neváhám, ale mám jí jen na chatě a tu zas mám o dost dál než políčko, moc se tam nedostanu...
čau mě to počasí taky děsí no,že by po těchto příjemnejch vyloženě letních dnech mělo být příští týden 6 stupňů přes den.To už je snad přehnaný a doufám že se na ČHMÚ zase sekli,tak hodně štěstí a ať to dokvete..
perfection: Mno a to jeste nevedeli, co bude naslesovat...
Mno, tak dneska zkoseno
Nasel jsem to spise polamane a to sem si s uvazovani udelal polovicni uvazek...zaplnilo to jednu mini pudu, bude to tam schnout fakt dlouho(nikdo tam netopi) :
Mno tak Hybrídka sem sušil doma v bytě čili už je skoro suchý.
Nakonec se jeho vysazení vyplatilo. Můj tip je tak 15 géček
Trochu sem si pohrál s novým foťákem (takový malý udělátko předevšim pro turisty) ale nakonec se mi začal zamlouvat. Aspoň se vejde do kapsy, je to Nikon coolpix S610.
Byl sem takovým "pánem situace", že sem celou úrodu (kromě mrzáčka) nechal 3 tejdny sušit bez jediné kontroly. U sebe v bytě sem sušit memoh, tak sem sušil u kámika na chatě na půdě. Má to tam tak 2x4 metry. Když sem včera mluvil s kámošem,sdělil mi něco, co sem do té doby jako možnost plánovitě vytlačoval ze své hlavy.
citace:
"Hele včera byla na chatě ségra a řikala, že to ňák plesniví nebo hnije nebo co"
Jesi mi zplesnivý celá úroda, tak nevim nevim. Jak se říká:
"Nedávejte všechny vajíčka do jednoho košíku (kterej má ke všemu děravé dno)"
Ajaj, tak držím pěsti, ať to dobře dopadne...
nám letos (opět) chytly plíseň kytky ze skleníku - po loňském fiasku na půdě jsme zkusili stodolu a opět špatně...sice jen část, ale samozřejmě ty největší palice...
Tak jen doufám, na zahradě mám vše v pořádku - je tam sice takové vlhko, že tam nikdy nic neuschne (takže je tam nechám pár týdnů "zrát" a pak postupně přesunuju na dosušení domů), ale ještě mi tam nic nechytlo plíseň - ani když jsem sklizené kytky bez přebírání hodil nahromadu na stůl - a letos jsem si s přebíráním a věšením vyhrál a pro jistotu doplnil větrák...
Mno, neni to tak hrozný jak sem čekal, byla to plíseň, ale naštěstí se moc nerozšířila. Až to nafotím dodám foto sušiny, bohužel mám ale všechny modely smíchané (holt barák je barák...)